Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

УЄФА - пріоритети в футболі

2016-08-10 10:01 Переглядаючи світові новини про перебіг Олімпійських Ігор в Ріо, виявляю чутки-прогнози про спроби УЄФА видозмінити формат ...
 Переглядаючи світові новини про перебіг Олімпійських Ігор в Ріо, виявляю чутки-прогнози про спроби УЄФА видозмінити формат Ліги Чемпіонів. Все частіше друкуються повідомлення в спортивних виданнях, що УЄФА розглядає можливість введення нового проекту Ліги чемпіонів, який може бути застосований вже з 2018 року.
Формат передбачає відсутність кваліфікаційних раундів і закріплені за певними країнами місця. Так, Англія, Німеччина, Іспанія та Італія отримають по 4 гарантованих місця в груповому етапі, який не зміниться за структурою і буде відбуватись за певним календарем. При цьому є пропозиція, згідно якої три клуби будуть відбиратися за спортивним принципом, і ще один клуб - за історичним принципом. Що конкретно входитиме в історичну складову поки ще не визначено. Також планується, що гарантовані місця в груповому етапі отримають, крім країн топ-4, по два клуби з Росії, Франції і Португалії, ще по клубу - зі Швейцарії, Бельгії, Голландії, Туреччини та України. Ще 5 учасників групового етапу будуть визначатися шляхом матчів плей-офф. Як будуть відбиратися претенденти, поки не повідомляється. Подробиць всього турніру ще не встановлено повністю, але схоже, що УЄФА планує трансформацію Ліги чемпіонів у якийсь аналог НБА або НХЛ. Але якщо за океаном це не просто певний формат змагань, а ціла система Правил, вимог, поступок, законодавчих у тому числі, то в футболі нічого подібного поки не існує. Адже там все від початку не налаштовано на виліт. Мета такої системи - максимально обмежити коло обраних, як правило, в рамках двох країн та працювати у відлагодженому просторі фінансовому та медіа. З десяток сильних клубів постійно змагаються між собою в звичних умовах і заробляють собі великі кошти на менших за фінансовими впливами клубах. Якщо і УЄФА зараз почне вводити для клубів різного роду обмеження, наприклад, фінансові, що можуть зламати установлену роками систему футбольних господарств, особливо телевізійних контрактів, то можемо дочекатись на ще одні розборки між ФІФА та УЄФА. Стосовно наших команд, то коли така умовна Суперліга виникне, місце для нашого "Динамо" в ній знайдеться, а от відносно інших команд - ніяких подробиць. Таке враження, що розвиток футболу в світі нікого не хвилює, бо така структура буде налаштована на відсутність спортивних складових і збільшеному фінансовому обороту для спонсорів.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.08.2016, 10:01
10.08.2016, 10:01
247106 0
Ko3ak-9
Автор:
(Ko3ak-9)
Статус:
Эксперт (11758 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть