Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

ІСТОРИЧНА ПЕРЕМОГА

2016-08-10 10:19 Може хтось вважає, що занадто пафосно звучить заголовок, але пишу так, як відчуваю... Напередодні, наша українська ...

Може хтось вважає, що занадто пафосно звучить заголовок, але пишу так, як відчуваю...

Напередодні, наша українська тенісистка Еліна Світоліна здобула перемогу над першою ракеткою світу американкою Сереною Вільямс у жіночому турнірі 1/8 фіналу Олімпіади-2016 в Ріо.

Світоліна перемогла Вільямс у 2 сетах - 6:4, 6:3 і вийшла до чвертьфіналу Олімпіади.

Повідомляють, що американка протягом 2 сету допускала велику кількість подвійних помилок і постійно повідомляла тренеру про свій стан, але на корті виглядала енергійною та зібраною. Після цього програшу Вільямс вибуває з Олімпіади.

В своєму інтерв'ю після поразки, Серена сказала: "Я працювала заради того, щоб бути в Ріо. Все сталося не так, як я очікувала, але я взяла участь в Олімпійських іграх - це було одним із моїх завдань. Я насолодилася цим досвідом. Це було чудово, дуже весело. Але, на жаль, все закінчилося. Я дуже засмучена, але Світоліна грала дійсно добре. Думаю, сьогодні перемогла найсильніша. Іншого пояснення у мене немає. Думаю, наступного разу буде краще. Буду рухатися вперед".

А наша тенісистка у наступному раунді зіграє з Петрою Квітовою з Чехії. Триматиму кулаки за перемогу нашої тенісистки над непоступливою та досвідченою чешкою, бо дуже хочеться, щоб наші спортсмени якомога більше отримали перемог та прославили себе і нашу Україну далеко за межами держави.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.08.2016, 10:19
10.08.2016, 10:19
247107 0
Ko3ak-9
Автор:
(Ko3ak-9)
Статус:
Эксперт (11758 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть