ІСТОРИЧНА ПЕРЕМОГА

Може хтось вважає, що занадто пафосно звучить заголовок, але пишу так, як відчуваю...

Напередодні, наша українська тенісистка Еліна Світоліна здобула перемогу над першою ракеткою світу американкою Сереною Вільямс у жіночому турнірі 1/8 фіналу Олімпіади-2016 в Ріо.

Світоліна перемогла Вільямс у 2 сетах - 6:4, 6:3 і вийшла до чвертьфіналу Олімпіади.

Повідомляють, що американка протягом 2 сету допускала велику кількість подвійних помилок і постійно повідомляла тренеру про свій стан, але на корті виглядала енергійною та зібраною. Після цього програшу Вільямс вибуває з Олімпіади.

В своєму інтерв'ю після поразки, Серена сказала: "Я працювала заради того, щоб бути в Ріо. Все сталося не так, як я очікувала, але я взяла участь в Олімпійських іграх - це було одним із моїх завдань. Я насолодилася цим досвідом. Це було чудово, дуже весело. Але, на жаль, все закінчилося. Я дуже засмучена, але Світоліна грала дійсно добре. Думаю, сьогодні перемогла найсильніша. Іншого пояснення у мене немає. Думаю, наступного разу буде краще. Буду рухатися вперед".

А наша тенісистка у наступному раунді зіграє з Петрою Квітовою з Чехії. Триматиму кулаки за перемогу нашої тенісистки над непоступливою та досвідченою чешкою, бо дуже хочеться, щоб наші спортсмени якомога більше отримали перемог та прославили себе і нашу Україну далеко за межами держави.

Автор: (Ko3ak-9)

Статус: Эксперт (11758 комментариев)

Подписчиков: 1

1 комментарий
Комментировать