Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

НСК "Олімпійський" та футболка київського "Динамо" в кліпі німецького репера Olexesh

2016-09-08 10:16 Новий кліп німецького репера українського походженняз Olexesh на пісню "Geboren in der Großstadt" ("Народжений у великому ...

Новий кліп німецького репера українського походженняз Olexesh на пісню "Geboren in der Großstadt" ("Народжений у великому місті") знімали в Києві.

В кліпі "наш" німець гуляє Києвом, розповідає про тяжку долю вихідця з великого міста, їде на маршрутці 732. Поступово він показує весь Київ від туристичних принад до глугих закутків спальних районів.

В хід йде все – народні співи, патріотичні мурали, базари, церкви, пам'ятники, метро, маршрутка, відвідини родичів з горілкою та інше.

Сам клип

В одному місці Olexesh дещо ватно проходиться по Америці, сидить навприсядки на пам'ятнику засновникам Києва. По місту він ходить як типовий гопнік з окраїн. В текст також вставлено декілька лайливих слів російською.

Для футбольного вболівальника кліп буде цікавий тим, що автор купує футболку київського "Динамо" з Шевченко та позує на НСК "Олімпійський".

Olexesh (Олексій Косарєв) – німецький репер українського походження. Народився у 1988 році в Києві, звідки з батьками переїхав до Німеччини. Вважається одним з найталановитіших реперів Німеччини. Виходячи з кліпу, можна припустити, що він вболіває за київське "Динамо" :)

P.S. Новина взята звідси allplayers

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.09.2016, 10:16
08.09.2016, 10:16
249776 2 neoviolator, Alexandr_SP
eurocups
Автор:
(eurocups)
Статус:
Эксперт (5987 комментариев)
Подписчиков:
9
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Чемпионат Украины Заря Шахтер 1 : 3 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть