Нічія у виграному матчі.

Темы:
Сборная Турции, Сборная Украины, ЧМ-2018

Досить дивно, що досі немає жодного блогу про учорашню гру. Напевно якби була перемога, то блогів було мінімум 10. Розумію, що усі ще переживають про цю втрачену перемогу, і мені теж важко прийти у себе, після того, як матч був майже переможним. Але требе обговорювати і таки важкі матчі, а не ховатися десь там далеко.

Ця нічія - навіть дуже непоганий результат на полі одного з головних конкурентів. І ця нічія напевно десь таки закономірна. І закономірність полягає у тому, як розвивалися події на протязі матчу. У кінці ми могли взагалі програти. Але з іншого боку зіграли унічію у виграному !!! матчі. Багато суперечностей викликав цей матч. І двоякі почуття від самої гри. Так ми вміємо таки грати у футбол. Щоправда граємо не до кінця. Концентрації не вистачило ? Можливо. Фізично підсіли ? Можливо також.

Багато пишуть, чому Андрій Миколайович помилився з вибором стартового складу. Основне питання - чому не грав Євген Хачеріді ? І чому грав Ордець, який досвіду ігр за Збірну немає ? І вже почалися звинувачення у тому, що Шева продався Рінату, виставиши занадто багато гравців Шахтаря. Колеги ! Ну не треба робити сенсації, де її немає. Хоча мушу визнати, що мені незрозуміло, чому не грав Хачеріді ? Я сам спочатку подумав, що у виборі стартового складу проглядається рука "всюдисущого" Ріната Леонідовича. Але потім сам Шева пояснив, що це був його вибір. Але питання стосовно Хачеріді залишаються.

Коноплянка - це окрема тема. При всій повазі до Євгена (яким я раніше пишався), але людина не розуміє, що вона робить на полі ?! Обрізки, ходіння по полю, незрозуміли передачі назад, не відпрацьовував в обороні - це не те, чим можна пишатися. Дуже шкода, що вже вкотре, Коно є одним з найгірших гравців у складі Збірної. Тепер зрозуміло, чому його не випускав у старті тренер Севільї, і зараз не випускає тренер Шальке. Щоправда у другому таймі Євген прокинувся не надовгий час, і навіть непоганий пас на Ярмолу віддав, і заробив штрафний, але це все, чим запам'ятався Коно учора. Треба йому передивитися деякі речі у своїй грі і віднестися до свої кар'єри серйозно. Бо так грати не можна. Він, як гравець просто деградує.

Якщо оцінювати сам матч, то у першому таймі, десь до 35 хвилини, я не впізнав Збірну України. Ще подумав, чи наша Збірна взагалі грає. У ці перші 35 хвилин, наші гравці і пресингували, і моменти створювали. Турки не знали, куди їм бігти. Хочу відмітити блискуче повернення Кравця до Збірної. І пеналь заробив. І гол забив. Ось що значить людина довго не грала за Збірну. А також Ярмола зіграв добре. Пеналь + гольова на Кравця. А перед цим був класний пас від Стьопи на Ярмолу. І мені довелося схопитися за серце, коли Ярмола бив пеналь. Дивним чином м'яч пролетів "під" Бабаджаном. І гол у наші ворота у кінці таймі був дуже непотрібним. Або ми зарано повірили у перемогу, або ще якісь фактори вплинули, але у кінці ми втратили концентрацію. І як наслідок гол у наші ворота.

У другому таймі був просто жах на полі. Ні, я не кажу, що у нас не було моментів. Моменти якраз були. Але Бабаджан виробляв нереальні речі у воротах. Наша Збірна почала глибоко сідати, або ми фізично втомилися, або ми грали на втримання, але факт залишається фактом - ми почали провалюватися в обороні. Плюс у кінці почалися нерви, і непотрібні два небезпечні штрафні. Содобався Соболь. Навіть мав змогу забити. Але клятий Бабджан і тут врятував свою Збірну.

Я звичайно не експерт, хоча у профілі написано "експерт", але невже Андрій Миколайович не бачив, що Коно загубився ще у першому таймі, і не замінив його на Петряка, або краще Караваєва ? Хоча Петряк за 12 хвилин так і нічого і не показав. А також треба було міняти Ордеця. І досі не розумію, що робив на полі "людина-примара" - Вітя Коваленко ? Розпіарений гравець одним відомим каналом, абсолютно нічого не показує на поле. Для чого він виходить - я не знаю. Краще б замість нього вийшов Ротань. Бо ми усі знаємо, як Русік може зіграти. І обороні відпрацювати може, і розрізний пас віддати. Особисто для мене - Руслана сьогодні не вистачало.

Про Рибалку я навіть не згадую. Бо людина навіть у Динамо немає стабільної ігрової практики. Степанено привіз непотрібний пеналь. Спочатку він схопив турка у штрафній, а потім відпустив його, і зробив вигляд, що нічого не було. І ще арбітр пробачив нас у першому таймі, коли не поставив у наші ворота пеналь. А ось Зозулі треба щось з нервами робити. Я розумію, що кінець матчу, і усіх нерви на межі, але не треба влаштовувати бійки, тим самим підставляючі своїх партнерів.

Звичайно, що усі ми не можемо бути задоволеними рахунком матчу, який був практично виграний. І нам треба забути вже сьогодні цей результат, і готуватися до матчу з Косово. І недооціювати "косоварів" не треба. З ними буде ще важча гра, ніж з турками. А також я раджу усім перглянути огляд матчу Ісландія - Фінляндія, де фіни показали себе міцною командою. Відчуваю, що в Одесі з ними буде дуже непросто. Але для цього ще треба перемогти Косово, а потім вже і про Фінляндію, Одесу та Чорне море подумаємо ;)

Попереду ще багато ігор. І шанси є, щоб усе виправити. І чи поїдемо ми на ЧС до мордора, якщо вийдемо з групи, вирішуватимемо ФФУ. Моя позиція стосовно цього жортска і усі її знають.

І мені ще не сподобалося, як канал Футбол1 показує гру Збірної. У мене вимкнули ТРК"Україну" "заблукалі грибники", і я можу дивитися Збірну лише на Футбол1. Для чого робити на одному екрані три трансляції, щоб не було видно гри нашої Збірної ? Це знущання з вболівальників. Я ледь бачив саміх гравців на поле, не кажучі вже про м'яч. Це назвається "покращення" життя вже сьогодні.

Автор: (BruceWillis)

Статус: Эксперт (51209 комментариев)

Подписчиков: 69

84 комментария
Лучший комментарий
  • Yuriy(ExplorerYG_fkDK) - Эксперт
    07.10.2016 11:04
    Подозреваю, что Вы ошиблись в выражении ==Кращі гравці - Ярмоленко і Коноплянка.==
    Наверное хотели сказать Ярмоленко и Кравец ?
    Конопа провел, как раз, очень неважный матч.
    • 8
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии