Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Стенограмма закритого засідання ВР з приводу оприлюднення декларацій

2016-10-31 16:38 === Головуючий: - Ну шо, господа нахлєбніки, рішали, кредітожери і прочі уважаємі люди. Продивився я ваші, ...

===

Головуючий: - Ну шо, господа нахлєбніки, рішали, кредітожери і прочі уважаємі люди. Продивився я ваші, так би мовити, декларації і можу сказати одне: ганьба!

Зал: - Конєшно ганьба! Неподобство! Немає слів…

Головуючий: - Ганьба, панове, шо в наші ряди затєсалися ніщеброди, лузери, іждєвєнци. От взяти, наприклад, пана Гаврилюка.

Один годинник. Не стидно?

Зал: - Боже, який позор! Понабирали…

Головуючий: - А Лєщенко, одна квартира. Ви бомж?

Зал: - Капєц! Докотилися…

Головуючий: - Ви взагалі понімаєте, люди якого качєства і достатку отут сидять? Білецький, одна зарплата плюс пять тисяч доларів… Зовсім не муляє, що люди, чий ланч дорожчий вашої декларації, винуждєни маратися об ваше рукопожатіє і общаться на рівних?

Зал: - Ізоліровать! Хай сидять у вольєрі із журналістами…

Головуючий: - Но главноє: як можна голос какого-то ніщеброда рівняти з голосом уважаємих пана Лозового ілі пана Мосійчука? Пропоную ув'язати вагу депутатського голоса до колічєства задекларіруваного імущества.

Зал: - Правильно! Ібо нєхрєн.

Головуючий: - І вообще, при одборі кандидатів у депутати должен бути якийсь необхідний мінімум. Напрімєр, не маєш недвижимості общей площадью 500 квадратів? Свободєн! Не заработав мільйон доларів налічкою? До побачення! Потому шо такіє лузери хіба можуть робити щось полєзне? Тільки займатися позерством і крикунством, добиваючись, аби інші тоже стали лузерами.

Зал: - Поддєржуєм!

Головуючий: - А ще ввести обізатєльний членський взнос за депутатство, півмільйона доларів поквартально. Не зміг заробити? До свіданія, уступи своє мєсто болєє успєшним і продуктивним.

Зал: - Правильно!

Головуючий: - І вообще, зря ми ото пручалися деклараціям. Тепер хоть видно, кого можна уважать, а хто в парламенті просто случайний гость, якого задуло сюда сквозняком Майдана. І видує точно также потоками грязі та компромата. Тому шо, неуважаємі ніщєброди, не можна вот так вот просто прийти у власть і не соотвєтствувать…

===

Звідси

PS.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

31.10.2016, 16:38
31.10.2016, 16:38
254715 2 kapelan48, kurdya81
Ist
Автор:
(Ist)
Статус:
Наставник (4681 комментарий)
Подписчиков:
7
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть