Луганський Бендера їде до Одеси, щоб підтримати Збірну !

Темы:
Сборная Украины, Сборная Финляндии

Доброго вечора, українці !

Так, так, я вже у вільний Україні ! Ледь вибрався з тимчасово окупованої теріторії. Знов довелося витрати чимало нервів, і не тільки нервів, щоб виїхати з Луганська. Довелося цілу ніч не спати, щоб одним з перших потрапити на блок пост у Станиці-Луганській.

Кожного наступного разу усе важче стає виїжджати на матчі Збірної.

Доводиться витримувати тупі питання на сепарському посту. Також окупанти знов перевіряють усіх молодих хлопців, чи не є вони у якихось  таємних організаціях "Правого сектора". Або чи ни є ця молодь у секті "кривавого пастора" :)))

Цього разу черги на КПП"Станиця" досягали 1,500 чоловік. Ледь вирвався, щоб пройти усі пости, і до закриття КПП пройти останній пост і потрапити на контрольовану українську теріторію.

І якщо хтось не здогадався для чого я усе це пишу, що підкажу, що я збираюся особисто прибути на важливий офіційний матч для Збірної України проти фінів до Одеси ! Чого не зробиш задля Збірної.

Доведеться подолати приблизно 1,500 км в один бік, щоб підтримати Збірну. Бо Україна для мене дійсно - понад усе.

З повагою, Володимир (десь у полях вільної Луганщини).

Автор: (BruceWillis)

Статус: Эксперт (51209 комментариев)

Подписчиков: 69

103 комментария
Лучший комментарий
  • Брюс Всемогутній(BruceWillis) - Эксперт
    08.11.2016 16:07
    Алексу, дякую за коментар. Приємно читати такий коментар. Дуже сподіваюся, що отримаю насолоду від самої гри та результату :) А легені вже цілу добу відчувають кисень. На матчі знов заряджуся духом патріотизму, якого так у Луганську не вистачає.

    Мене застерігяють не писати нічого особистого. А я цього і не роблю. Війна скінчиться тоді, коли не буде роіссі, і коли щось колись відбудеться у головах самих мешканців тимчасово окупованого Донбасу.

    Ці нові фашисти, які частину Донбасу захопили застосовують брудніші методи, ніж Гітлер.

    Однозначно вболіватиму і за тих патріотів, які зараз знаходяться у Луганську. І також вболіватиму за тих ультрасів, які зараз "на підвалі".

    Нехай Бог береже їх та Україну.
    • 7
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии