Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

АПЛ перед перервою на матчі збірних

2016-11-08 12:45 Вітаю колег по сайту! Ось ТАКИМИ були мої роздуми після попереднього розглядання 10 перших турів АПЛ. ... АПЛ перед перервою на матчі збірних

Вітаю колег по сайту!

Ось ТАКИМИ були мої роздуми після попереднього розглядання 10 перших турів АПЛ. Дивитися далі не бачив змісту, бо АПЛ дуже непередбачувана ліга. Тому що лідери можуть програвати аутсайдерам чи грати внічию. Тому цікавіше спостерігати за матчами!!! Результати того «розглядання» викладені тут:

http://dynamo.

kiev.ua/blog/248008-persh-desyat-turv-apl-mj-poglyad

Прошу вибачити за затримку викласти свої нові роздуми ПІСЛЯ 10-и турів АПЛ (була необхідність капітального ремонту). Тому викладаю свої коментарі після 11 турів.

Попередньо хочу нагадати, що було посередні турнірної дистанції, тобто після 6-и з одинадцяти зіграних турів в АПЛ. Серед дев’яти перших команд (чомусь у мене не вистачило місця на 10-у!!:)) шість із моєї «сімки». Їх потрапляння в цей список практично сумнівів не викликає, як і непопадання туди команди Leicester, що прогнозували від самого початку майже всі, хто цікавиться АПЛ, як і керівництво команди. І наводжу я цю таблицю, щоб ми побачили, що відбулося чи не відбулося ще через 5 турів.

Коротке пояснення до таблиць: Перша колонка після назви команди – зіграні матчі, 2 – перемоги, 3 – нічиї, 4 – поразки, 5 – забиті голи, 6 – пропущені, 7 – різниця, 8 – кількість набраних очок, W – перемога, D – нічия, L – поразка.

Джерело: https://www.premierleague.com/tables?co=1&se=54&mw=1-6&ha=-1

Що мене вразило після шести перших турів – це команда Пепа, яка здобула 100% очок. Практично очікуване лідерство Manchester City – враховуючи особистість тренера і силу складу! Непогано зіграли Tottenham Hotspur (14 очок) та Arsenal, та мій Liverpool, і ще їх сусіди Everton? які втратили відповідно 4 і 5 пунктів на старті. Здавалося, що Manchester City тільки нарощуватиме свою гру, але…

Фактично, я хочу продемонструвати, що відбулося в АПЛ протягом 10 ігрових днів, бо перший мій пост був опублікований напередодні другого туру.

Нижче подаю фото турнірної таблиці АПЛ перед листопадовою перервою на матчі збірних. І що ми бачимо? З моєї «великої сімки» шість команд присутні у першій дев’ятці команд АПЛ. І серед них немає чинного чемпіона АПЛ!!!

До фото: https://www.premierleague.com/tables

Leicester, чинний чемпіон Англії. Мій прогноз після десяти турів – 17 турнірних балів. Як я жорстоко помилився!!! Команда набрала всього 12 очок і займає «аж» 14-е місце, здобувши тільки одну перемогу в останніх п’яти турах, зігравши два матчі внічию і зазнавши стільки ж поразок.

Джерело: https://www.premierleague.com/tables

Manchester City – п’ять матчів удома і така ж кількість – на виїзді. Мій прогноз після десяти турів – 22 турнірних бали. Після 6 туру команда Гвардіоли пішла майже в піке. Матчі 7-11: 1 перемога, 3 нічиїх, 1 поразка! Шість очок з п’ятнадцяти можливих і відступ на 3 місце, маючи в активі 24 бали. Прогноз майже справдився!:)))

Tottenham Hotspur (Spurs) має одинакові умови з МС – п’ять матчів удома і така ж кількість – на виїзді. Мій прогноз після десяти турів – 22 турнірних бали. Ура!!! Практично стопроцентне попадання!!!:)

Chelsea має одинакові умови з МС та Spurs – п’ять матчів удома і така ж кількість – на виїзді. Мій прогноз після десяти турів – 19 турнірних балів. Я знову помилився щодо «аристократів»!!! «Недоважив» їм цілих шість очок!!! А їх 25 вивели команду сеньйора Конте на заслужене 2-ге місце!

Arsenal мав, на мій погляд, найкращі умови протягом перших десяти турів – 6 матчів удома і 4 – в гостях. Правда, чинник «дома і стіни допомагають» не спрацював проти Liverpool у першому турі!!! Я не мав ніяких ілюзій щодо перспектив «канонірів», тому й прогнозував їм 19 турнірних балів у кінці жовтня. Але мій прогноз команда Венгера спростувала, набравши на 5 балів більше!

Liverpool є моєю улюбленою командою в АПЛ. Мій прогноз після десяти турів – 24 турнірних бали. Просто мені так хотілося!!!:))) Але The Reds перевершили усі мої сподівання, додавши до прогнозованих мною ще 2 бали, та поп праву займають перше місце в АПЛ!!!

І нарешті, Manchester United, з новим ГТ та новими зірками Погба та Ібрагімовичем, до яких дуже органічно приєднався і капітан команди. Але тепер Руні в немилості в Моуріньо і команду добре трусить. Мій прогноз після десяти турів – 26 турнірних балів. З прогнозом я, як завжди:)), помилився!!! Більш-менш рівно розпочавши, у останніх п’яти турах команда три матчі зіграла внічию, один програла і тільки в останньому турі здобула перемогу над Swansea. До прогнозованих мною очок команда недобрала 8 очок!!! Для мене результат МЮ найнесподіваніший!!!

Ще раз хочу нагадати колегам, що АПЛ дуже непередбачувана ліга. Тому що лідери можуть програвати аутсайдерам чи грати внічию. Що й продемонстрували нам одинадцять проведених турів.

Мені дуже подобається в останніх матчах гра команд Юргена Клоппа та Антоніо Конте. І їх синхронні великі перемоги в останньому турі над командами, які займають на даному етапі 7-е та 8-е місця (Chelsea – Everton 5:0, шкода Р.Кумана:(, Liverpool – Watford 6:1), свідчать про великий потенціал і те, що команди тільки набирають розгін!

І кілька слів про склад збірної Англії на листопадові матчі проти Шотландії та Іспанії:

Fraser Forster (Southampton), Joe Hart (Torino, loan from Manchester City), Tom Heaton (Burnley), Ryan Bertrand (Southampton), Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Liverpool), Phil Jagielka (Everton), Michael Keane (Burnley), Danny Rose (Tottenham Hotspur), John Stones (Manchester City), Kyle Walker (Tottenham Hotspur), Eric Dier (Tottenham Hotspur), Danny Drinkwater (Leicester City), Jordan Henderson (Liverpool), Jack Wilshere (AFC Bournemouth, loan from Arsenal), Adam Lallana (Liverpool), Jesse Lingard (Manchester United), Wayne Rooney (Manchester United), Raheem Sterling (Manchester City), Andros Townsend (Crystal Palace), Theo Walcott (Arsenal), Harry Kane (Tottenham Hotspur), Marcus Rashford (Manchester United), Daniel Sturridge (Liverpool), Jamie Vardy (Leicester City)

Liverpool - 4 гравці

Manchester City - 3 гравці

Tottenham Hotspur - 4 гравці

Manchester United - 3 гравці

Більше тут http://www.thefa.com/news/2016/nov/06/england-squad-scotland-spain-061116#EIGyXSdeEkSjc57i.99

Дякую!

Слава Україні!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.11.2016, 12:45
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Чемпионат Англии Лутон Таун Брентфорд - : - 20 апреля 17:00
Шеффилд Юнайтед Бернли - : - 20 апреля 17:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть