Відвідуваність домашніх матчів Динамо в ЧУ: є ще куди "рухатися"...

Темы:
Чемпионат Украины

Відсутність логічного "родинного" зв'язку між керівництвом та гравцями Динамо Київ та мільйонною армією вболівальників, для яких начеб-то грають футболісти (так вони в усякому разі говорять) в останні роки призвело до катастрофічного падіння глядацького інтересу до матчів клубу. Навіть у грі на НСК Олімпійський з кротами 16 жовтня минулого року прийшло усього 32 тис.

У нинішньому ж чемпіонаті гру на прохання донецького клубу пернесли раптом на понеділок 12 грудня. Думаю в кращому разі буде тисяч 17-20. Нещодавно гру Динамо проти Сталі (Кам'янське) у Києві відвідало трохи більше 4000 людей. В історії незалежних чемпіонатів України найгірший показник на київському стадіоні (колишній Республіканський) було зафіксовано 15 листопада 1992 року (2-й чемпіонат). Тоді на грі з Буковиною (1-0) львівський суддя Я. Грисьо зафіксував аж 200 (!) глядачів. При температурі +1 С, гол забив Панкратьєв(ас) на 18-хв. У наступному чемпіонаті 20 листопада 1993 року за температури -10С (!) на трибуни Республіканського на гру з Таврією (1-1) прийшло 800 глядачів. Але тоді були згачно гірші часи в плані економічного розвитку в Україні, навіть ніж зараз під час гібридної війни. Так що, шановний Ігоре Михаловичу, робіть що-небудь, щоб не побити ці антирекорди. Вчіться навіть у Наперсточника, який часто звозить своїх "біженців", як це було у Харкові, або запускайте хоча би дітей та пенсіонерів безкоштовно. Це в кінці-кінців картинка з ТБ, яка іноді йде на Захід. Бо Динамо все ж доки чемпіон України, й буде ним ще як мінімум до травня. Ганебно на 70-тис. стадіоні бачити голі трибуни, та й у наших футбольних мільйонерів мотивації від цього не додається...

Автор: (GarryKot)

Статус: Эксперт (9660 комментариев)

Подписчиков: 3

10 комментариев
Лучший комментарий
  • Павел Pavel58(pavel58) - Эксперт
    29.11.2016 15:21
    От игры команды посещаемость безусловно зависит , но дело всё же не только в этом. Тут важны традиции . Ведь в Европе заполняются трибуны не только на команды показывающие искромётную игру , но и на игры третьего и даже четвёртого дивизионов . Там поход на стадион -это праздник ,куда многие приходят семьями. Абонементы раскупаются практически на большинство мест , а некоторые места даже именные ,передающиеся по наследству. Тут важна и культура боления . Большое удовольствие получили болельщики на последнем матче в Днепре , когда весь стадион был укутан дымом ? Захотите вы взять туда свою жену или ребёнка ? Я уж не говорю про мат , на котором все просто разговаривают..Так что вопрос не только к футболистам ,отбывающим номер ,но и к болельщикам..
    • 5
Комментировать