Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
GarryKot
Имя:
Ігор Коt
Статус:
Эксперт (9660 комментариев)
Любимые клубы:
Динамо Київ, Десна Чернігів
Зарегистрирован:
03.05.2012 15:59
Карма:
16230
О себе:
Вболівальник Динамо з березня 1975
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • Викликаю дух Валерія Васильовича

      GarryKot Ігор Коt (GarryKot)

      24.08.2019, 22:39

      Ганебний старт команди вже з О.О.М. навіює тепер бажання звернутися не лише до гадалки. Але й викликати дух Валерія Васильовича Лобановського. Якби він піднявся з могили, то майбуть жахнувся би реаліям сьогодення: відсутністю тренерської та менеджерської думок та рішень. Та й як інакше, якщо проглядає теза Людовіка Чотирнадцятого тільки стосовно Динамо К - "Клуб - це Я і тільки Я", а Ваші очікування - Ваші ж проблеми. Сумно.

    • 5

      Ахметов проти Коломойського

      GarryKot Ігор Коt (GarryKot)

      22.07.2019, 18:48

      З наближенням 28 липня, коли в Україні офіційно стартує футбольний сезон-2019/2020, знову розгорілися пристрасті навколо формату змагань, кількості команд, які повинні грати у Прем’єр-лізі, а також єдиного телевізійного пулу, який дозволить клубам отримувати прибутки від трансляцій. Найскрутніша ситуація з телевізійними питаннями.

      Читать полностью →

    • 2

      Смерть відомого коментатора С.Дерепи та футболіста Я.Ракицького(моральна).

      GarryKot Ігор Коt (GarryKot)

      30.01.2019, 11:59

      Впродовж попереднього тижня головні зірки українського спорту не те що не тішили, а вперто розчаровували. Причому як на змагальних аренах, так і в повсякденні. Поразки колись грізних вітчизняних біатлоністок під керівництвом російського тренера й узагалі поступово перетворюються на щось звичне й буденне.

      Читать полностью →

    • Як змінилося ставлення до зимового спорту за рік

      GarryKot Ігор Коt (GarryKot)

      15.01.2019, 12:49

       Нещодавно на базі в Кончі-Заспі під Києвом відбулася щорічна генеральна асамблея Національного олімпійського комітету України. Те, що на ній ще на чотири роки очільником організації було переобрано олімпійського чемпіона Сергія Бубку, який очолює організацію з 2005-го, не здивувало нікого. Видатний у минулому легкоатлет має у спортивних колах максимальний авторитет.

      Читать полностью →

    • 2

      Шовковський привітав рішення Об'єднавчого собору у Києві

      GarryKot Ігор Коt (GarryKot)

      16.12.2018, 17:14

      Екс-воротар Динамо Олександр Шовковський прокоментував об'єднавчий собор українських православних церков, який відбувся напередодні в Києві. На своїй сторінці у Facebook легенда Динамо написав. "Мої найщиріші вітання! Це Великий День! Ми це зробили! Слава Ісусу! Слава Україні!" — зазначив Шовковський.

    • 1

      Шахтар жодного разу в історії двічі поспіль не виходив з групи ЛЧ.

      GarryKot Ігор Коt (GarryKot)

      13.12.2018, 17:48

      Як у одній совковій комедії: і вони ще претендують на звання будинку зразкового побуту. До речі, Динамо тричі поспіль 1997-98, 1998-99 та 1999-2000 робило це (коли тренером був ВВЛ). Отак. На жаль останні років 17 похвалитися майже нічим.

    • 1

      Для тих, хто вболіває за кротів у єврокубках. Європейська практика.

      GarryKot Ігор Коt (GarryKot)

      13.12.2018, 13:01

      ПІд час перебування у столиці Португалії до українського тренера Ворскли Василя Сачка звернулася уболівальниця іншого лісабонського клубу - "Бенфіки", яка не тільки попросила афтограф у Сачка, а ще й прохала перемогти "Спортинг". Ось так, а то тут деякі пишуть про "євроочечки у копілочку", та про якусь одну лодку...

    • 6

      У Іспанії занепокоєні візитом групи не(контрольованих) дикунів з Московії

      GarryKot Ігор Коt (GarryKot)

      12.12.2018, 16:27

      Є чого остерігатися Росія вже себе в світі зарекомендувала. Фанати з цієї дикуватої країни їздять по Європі, влаштовуючи гармидер. Так були влаштовані заворуши (мали місце навіть фатальні наслідки) в Більбао, так було розбито ескалатор у Римі, внаслідок чого люди отримали травми – і це лише найсвіжіші приклади поведінки дикунів.

      Читать полностью →

    • 1

      Заклик І.Суркіса і собака з будки як вдячність...

      GarryKot Ігор Коt (GarryKot)

      10.12.2018, 18:48

      Президент Федерації футболу Маріуполя Василь Журавльов написав лист комітету з атестації ФФУ, в якому він просить розглянути можливе порушення «Динамо» фінансового фейр-плей. "Функціонер" в листі вказує, що «Шахтар» у 2017 році сплатив 450 млн гривень податків, а «Динамо» - 85 млн гривень, а також акцентує увагу, що «Шахтар» сплатив 30 млн гривень військового збору, в той час як «Динамо» - 830 тисяч гривень. На думку Журавльова, така різниця зумовлена ​​офшорними схемами фінансування «Динамо», що є порушенням правил фінансового фейр-плей. Також Журавльов стверджує, що Державна фіскальна служба України підтвердила, що «Динамо» штучно знижує суму сплати військового збору через кіпрську офшорну компанію.

      Таким чином, глава Федерації футболу Маріуполя попросив комітет з атестації ФФУ провести перевірку цих фактів, дати оцінку діяльності «Динамо» в дотриманні правил фінансового фейр-плей, а також прийняти відповідну інформацію до уваги при проходженні клубом атестації в наступному сезоні.

    • 2

      Все нормально. Усі усіма задоволені. Усім довіряють. Терпимо далі.

      GarryKot Ігор Коt (GarryKot)

      25.11.2018, 21:51

      В принципі все...

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть