Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Если это действительно правда -то мне страшно за ДК.

2016-12-03 21:06 ЗМІ: «Динамо» знайшло двох кандидатів на заміну Реброву ​Час тасувати «динамівські» карти. У пошуках Туза Теперішній ...

ЗМІ: «Динамо» знайшло двох кандидатів на заміну Реброву ​Час тасувати «динамівські» карти. У пошуках Туза

Теперішній туз – головний тренер «Динамо» Сергій Ребров – виявився якимось не козирним. Принаймні зараз, цього сезону. Гучним провалом виступи столичної команди не назвеш, але й задоволення ні від гри, ні від результатів уболівальники не отримують.

Та й кадрові рішення від керманича, делікатно кажучи, не оптимальні (чого вартий хоча би вибір на користь Гладкого перед Теодорчиком і Кравцем). До того ж, якщо уважно вслухатися в останні інтерв’ю президента Ігоря Суркіса і наставника Сергія Реброва, то складається враження, що вони заговорили різними мовами…

Тому зовсім не дивними і навіть актуальними виявилися повідомлення про те, що «динамівський» головний тренер може незабаром очолити грецький ПАОК. «СПОРТИВКА» з’ясувала, що Сергій Ребров і справді зустрічався з технічним директором клубу з Греції Любошем Міхелом. Так, тим самим, що раніше працював у «Шахтарі». І об’єднує їх ще один активний і доволі впливовий персонаж українського футболу – такий собі «Труфальдіно із Берґамо» Вадим Шаблій (наразі, як це не парадоксально виглядає, служить і «Динамо», і «Шахтарю» одночасно). Більше того, колишній директор відділу міжнародних зв’язків донецького клубу приїжджав до Києва спеціально на зустріч зі 42-річним фахівцем до Києва, контракт якого з «Динамо» завершується влітку 2017-го року, і пропонував йому розглянути пропозицію від «ПАОКа».

Зрозуміло, що греки відразу відкараскалися від такої інформації. Але теж якось непереконливо. «Варіант із Ребровим не розглядаємо. Міхел часто їздить в Україну», – це все, що спромоглися отримати українські журналісти від неназваного джерела з грецького клубу. Але якщо проаналізувати нинішню ситуацію у «ПАОКу» (як відомо, там виступає півзахисник збірної України Євген Шахов), то деякі пазли складаються. Річ у тому, що головний тренер Владімір Івіч перебуває під загрозою звільнення через погані результати у чемпіонаті Греції. Адже після 9-ти турів команда йде лише на 9-му місці.

Про те, що Ігор Суркіс потрохи підшуковує заміну Сергію Реброву, «СПОРТИВКА» повідомляла вже неодноразово. Сам президент перебуває у глибоких роздумах і у приватних розмовах, за інформаціє наших надійних джерел, озвучував прізвища Віктора Скрипника й Олега Кононова. Однак у цих, безперечно, сильних фахівців немає, так би мовити, «динамівського» серця» – а це, виявляється, важлива фішка для керівників клубу зі столиці України. І таке «динамівське» серце знайшли…

Колишнього півзахисника «Динамо» Аляксандра Хацкевіча вболівальники столичної команди називають легендарним. Зараз він очолює національну збірну Білорусі, особливих успіхів з нею не досягає – у групі А відбору до чемпіонату світу «сябри» після 4-ох турів набрали тільки 2 очки і навряд чи втрутяться у боротьбу хоча би за путівку до плей-оф у компанії з французами, нідерландцями та шведами. А подекуди невиразна гра білорусів може коштувати відставки їхньому наставнику.

Але, як з’ясувалося, має він такий собі запасний аеродром. Причому, за інформацією джерел «СПОРТИВКИ», «динамівці» ведуть Аляксандра Хацкевіча вже впродовж певного часу, тільки контакти ці більше перебувають на неофіційному рівні. До того ж білорус мешкає в Києві і, судячи з останніх інтерв’ю, тепло ставиться до України. Зокрема, в недавній розмові із журналістами він навіть торкнувся деяких політичних моментів – визнав, що Крим – це Україна, підкреслив, що у столиці України значно більше свободи, ніж у Мінську, зізнався, що ледь не посварився з матір’ю, яка, надивившись російського телебачення, щось там сказала про начебто «звірства бандерівців». Лише до Майдану у нього неоднозначне ставлення… Проте в іншому постав в образі свого, київського і «динамівського» хлопця. Можливо, ось такими інтерв’ю готують ґрунт до появи Аляксандра Хацкевіча біля керма «Динамо»?..

А що ж наш старий-знайомий Олег Кононов? Його зі списку претендентів на тренерство у київській команді теж іще не викреслили. Але чуток про колишнього наставника «Карпат», «Севастополя» та «Краснодара» сила-силенна. То пишуть, що 50-річний фахівець може відновити тренерську кар'єру в чемпіонаті Ізраїлю, очоливши «Макабі» з Тель-Авіва, то його сватають у російські клуби – московські «Локомотів» і «ЦСКА», а також махачкалінське «Анжи». Однак люди, які спілкуються з білорусом ще з тих «карпатівських» часів, кажуть, що сам Олег Кононов одним із найпріоритетніших вважає варіант із київським «Динамо». Цим займається його агент, уже згаданий у цьому матеріалі Вадим Шаблій, який полюбляє, наче зозуля, розкидати яйця у різні кошики.

Та, схоже, з головного претендента на посаду наставника київської команди Олег Кононов перетворюється на другорядного. Адже на одному з поворотів до такої мети його обганяє білорус із «динамівським» серцем» Аляксандр Хацкевіч. Та, за великим рахунком, перегони ще не завершилися. Ще й Сергій Ребров може залишитися. Якщо так вирішить Ігор Суркіс…

                     Газета "Спортивка"http://1927.kiev.ua/news/view/60847

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.12.2016, 21:06
03.12.2016, 21:06
257706 0
yur44ik
Автор:
(yur44ik)
Статус:
Опытный писатель (357 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Эвертон 6 : 0 Закончился
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть