Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Хокей. Чемпіонат світу. Дивізіон IA. Трохи замальовок з першого дня.

2017-04-23 00:28 Як відомо, минулого року хокейна збірна України завдяки Хорватії та власній важкій перемозі на Великобританією зуміла ... Хокей. Чемпіонат світу. Дивізіон IA. Трохи замальовок з першого дня.

Як відомо, минулого року хокейна збірна України завдяки Хорватії та власній важкій перемозі на Великобританією зуміла піднятись в дивізіон IA. Проведення чемпіонату світу в цьому дивізіоні довірили Києву.

Сьогодні (22.04.2017) був перший день змагань. Україна грала з угорцями, після другого періоду вигравала 3:2 але провалила заключний період та програла.

Власне, особливої трагедії робити не варто. Фактично, ми розпочали турнір як аутсайдери (тільки-но піднялись в IA), в цьому турнірі безпосередньо ведеться боротьба за потрапляння в вищий дивізіон, тому суперники тут завжди сильні, більшість мають досвід виступу в вищому дивізіоні. Об'єктивно, утриматись для збірної в IA на сьогодні буде успіхом.

Організація турніру без особливих вигадок, але відносно непогана. Всередині Палацу спорту організована невелика експозиція, присвячена хокею:

Поставлені хокейні ворота та ключки для бажаючих пофотографуватись:

Для бажаючих поставлені ряд настільних ігор, дітям є чим зайнятись:

На вулиці перед палацом невелика сцена, там виступали місцеві групи, ну і звісно питна зона. Таку ж зону організували і коло входів на сектори.

Декілька зауважень щодо організації. У вбиральнях слід навести порядок, також слід краще подбати про порядок в коридорах. Зустрічається обладнання, просто накрите брезентом та ін. Все-таки приїхали вболівальники з усіх країн, що беруть участь в чемпіонаті. Ну трохи плутанини було на входах із квитками.

Про вболівальників. На фото (Україна поки що виграє) протилежний 8й сектор практично весь був зайнятись угорськими вболівальниками:

Підтримували вони свою команду дуже здорово - досить красиво співали, злагоджено скандували. До речі, вболівальники однієї країни не були розташовані тільки на конкретному секторі а зустрічались групи по всіх секторах.

Австрійські вболівальники. Їх було менше, але співали дуже красиво:

Все-таки відрізняється їхня культура підтримки своєї команди. І угорці до них підтягуються.

Казахські вболівальники:

Казахи фотографуються з нашими вболівальниками:

Казахи фотографуються з хокейними воротами:

Угорські вболівальники вже добре посвяткували і грають з нашими у настольну гру:

Австрійські вболівальники в перерві вийшли "освіжитись":

Завершився заключний матч дня Австрія - Казахстан (2:3), нагороджують кращих гравців матчу:

(в збірній Казахстану натуралізований гравець Доус, закинув дві шайби).

І після цього матчу особисто для мене був невеликий культурний шок. На чемпіонаті по завершенню кожного матчу окремо піднімається прапор і виконується гімн команди-переможця. Гімн Казахстану мене вразив - дуже красива мелодія, одночасно з національними нотками та урочиста.

Взагалі ж, на чемпіонаті утворилась якась затишна, домашня атмосфера. Люди приїхали відпочити, погуляти ну і між тим подивитись хокей, повболівати. Поряд сиділи декілька угорських вболівальників. Закидали наші - раділи наші вболівальники, угорці сиділи засмучені, закидали угорці - раділи вже вони, наші поряд сиділи засмучені. Про якусь лайку мови не було. В секторі коло австрійців сиділо декілька казахів. Після матчів, в перервах вболівальники різних країн фотографувались, спілкувались за пивом. Словом, незважаючи на поразку, позитивних емоцій чимало.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.04.2017, 00:28
23.04.2017, 00:28
269762 2 Romen, anatolbil8
Ist
Автор:
(Ist)
Статус:
Наставник (4681 комментарий)
Подписчиков:
7
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть