Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

ЗМІ про Євробачення.

2017-05-13 11:06 Майже на кожній прес-конференції ми чуємо захоплені відгуки конкурсантів і делегацій про Україну та організацію Євробачення. ...

Майже на кожній прес-конференції ми чуємо захоплені відгуки конкурсантів і делегацій про Україну та організацію Євробачення. А якою бачать нашу країну фани-туристи та глядачі, які стежать за перебігом конкурсу з екранів комп'ютерів? Ми зібрали для вас найпоширеніші відгуки відомих закордонних видань.

ЄЄ

► "The Sun" (Велика Британія)

https://www.thesun.co.uk/travel/3492832/hosting-eurov..

"Еклектична архітектура, дешева їжа та захоплююча історія робить столицю туристичним секретом, який добре приховували". За словами редакції, зовнішньополітичні проблеми України роблять її навпаки більш привабливою для туризму за рахунок низького курсу валют.

► "The Irish Times" (Ірландія)

http://www.irishtimes.com/news/world/europe/ukraine-r..

Ірландське видання згадало конфлікт щодо участі російської учасниці в Євробаченні. Проте вони вважають, що "Україна готова забути прикрощі" та зробити шоу неймовірним. Редакція назвала Київ красивим і вартим відвідування містом, особливо в період цвітіння каштанів.

Щодо рівня підготовленості міста – видання побачило у незавершеній Арці дружби народів невпевненість у своїх цінностях та засумнівалось у відданості девізу "Celebrate diversity!". Проте вони ссилаються на слова Мустафи Найєма: "Це картина того, якою ми хочемо бачити Україну. Наш шлях до мети буде сповнений сварок, протиріч і розчарувань, але це нормально. Це результат дискусії, якої ми раніше не мали".

►► І декілька відгуків іноземних журналістів стосовно представника України – гурту O.Torvald (оригінал матеріалу – https://live.karabas.com/otorvald-chances-eurovision/).

► Ріккардо Паскуіні, журналіст ogaeitaly.net (Італія)

"Я люблю таку музику, і впевнений, що на «Євробаченні» має бути хоч один рок-виступ. Багато хто впевнений, що це поп-конкурс, хоча на справді це конкурс будь-якої музики. Добре, що така пісня, як «Time», є в програмі.

► Габор Ворош, журналіст Rannon RTV (Угорщина)

Я вважаю, що рок-музика має бути на конкурсі з девізом «Шануй різномаїття!»

► Моше Мельман, журналіст escline.co.il (Ізраїль)

Це сильно відрізняється від того, як презентувала Україну в минулому році Джамала. Це теж великий плюс. Думаю, багато хто очікував, що Україна відправить на конкурс виконавця в тому ж ключі, але цього не сталось.

►► І наостанок: видання Bird In Flight підготувало цікавий інтерактивний матеріал. Редакція пропонує пройти тест і вгадати, як склалася кар'єра переможців Євробачення.

https://birdinflight.com/ru/igra/eurovision.html

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.05.2017, 11:06
13.05.2017, 11:06
271477 1 ivz2306
ATO1927
Автор:
(ATO1927)
Статус:
Эксперт (11156 комментариев)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Украины Динамо Верес 3 : 0 Закончился
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ - : - 1 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть