Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Фінляндія - Україна. Добре з'їздили до ЄС.

2017-06-12 01:00 Хіба не добре з'їздили до Тампере ? Та наче добре. Перемогу здобули. Отже поїздка вдалася. Хоча ...
Хіба не добре з'їздили до Тампере ? Та наче добре. Перемогу здобули. Отже поїздка вдалася. Хоча не усі завтра повернуться додому. Деякі наші вболівальники продовжуватимуть насолоджуватися вільною Європою ще 89 днів ;)

Ми то молодці, що взяли три очки, але гра було некрасивою. А може хрін з тією красою ?

Тут головне три очки було взяти. Хоча ні, хлопці. Так грати, як ви грали у першому таймі не можна. Звісно, що після Мальти у плані результатат - це прогрес ;) Або процес... Ми ж саму Фінляндію обіграли.

Мені здалося, що обидві команди грали другим номером, маючі намір грати лише на контратаках. Пресінга там десь у другому таймі був. Але те були лише епізоди. Три хвилини пресінга відразу після переври, і 5-7 хвилин у середені другого тайму. І все.

Стартовий склад, це було дещо. Напевно у нас Рауль керує Збірною, а не Шева. Бо як тоді пояснити постійний вихід "голден-боя" та тюленя у старті ? "Голден-бой" в усіх матчах, що зіграв на ЄВРО, абсолютно !!! нічого не показав. Ну вихід тунця - це був "шедевр". Напевно Андрій Миколайович по старій звичці ставить Селю у старт. А якщо серйозно, то тунець - це повний капець, піпець і пісець. Неповороткий, з зайвою вагою, вже немолодий.

Перший тайм. Наші знов перепасовуються у середені поля, як з Мальтою. Ходили по полю практично пішки. Ніякого просування вперед. До штрафної доходили зрідка. Стрався Коноплянка. Було 4 непоганих навіса від нього. Але нікому було навіси замикати. Селя вдарив по м'ячу лише двічі. Малиновський й у першому таймі взагалі був непомітний. Матвієнко забагато нервував. А Коваленко, то взагалі жах. 50% його пасів у ноги супернику. Бутко десь незрозуміло був. Ярмолу, як тут кажуть ігнорувати у першому таймі, але скажу так, що у першому таймі, то був не Андрія день.

Другий тайм. Нарешті на початку тайму наші почали ворушитися та навіть пресінг застосували. Ярмола видав шедевральний пас на Малиновського, який у другому таймі все ж покраще виглядав, ніж у першому. Ярік з Коно у другому таймі вирішили, що їм сумно, почали веселити публіку. Один після забитого голу, вирішив ще й гольову віддати :) .... на суперника. Інший вирішив перевірити реакцію Пятову, коли потрапив у христовину...

Вихід Бєсєдіна усе змінив. Чому він не вийшов у старті відомо лише Шеві та Раулю. Забивши гол, Бєсєдін осточно надовго посадив у запас тунця. Шепелєв та Соболь мали мало часу, але гри не зіпсували.

Якщо пройтися по персоналіям, то: До Пятова претензій немає. Роботи не було майже. Гол - то не його провина. Бутко виглядав якимось загубленим, чи шо... Я його на полі майде не бачив. Матвієнко сильно помилявся через свій вік та сильне хвилювання. Ярік звісно в епізоді з голом налажав, але виправився, коли його пас знайшов голову Бєсєдіна. Ордець - майже без претензій. Ярмола - зіграв на своєму рівні, хоча гра у першому таймі - краще забути. А ось у другому таймі Андрій прокинувся, і почав загострювати гру. Навіть у двох моментах у захист повертався. Коно - дуже старався наш Філіппо Індзагі ;) Забив перший гол. Стьопа був малопомітним. Але його роль була не для того, щоб помічати, а щоб за іншими у центрі підчищати. Малиновський. У другому таймі покраще, ніж у першому. Голден-бой - не знаю, для чого він на роле виходить. Тунець - є тунець.

Ледь не забув відмітити наших вболівальників. Вони, як завжди - неперевершені ! Ця акція "Вірні Збірні" мені подобається. Люди збираються у чималенькій кількості, і їдуть за кордон підтримувати нашу Збірну. Мені ще далеко до такого рівня вболівання. Особливо сподобалося, як на 88-ій хвилини наші співали Гімн. А скільки разів співали про "лалалалала", я вже і не пригадаю.

Попереду серйозні матчі з турками та ісландцями. Там треба більше показувати, ніж ходіння пішки по полю. Туреччиною обов'язково треба перемагати, а у Рек'явіку грати мінімум унічію.

Після сьогодніших рнзультатів у нашій групі, у нас шанси навіть на перше місце є. Але ходять чутки, що ФФУ дала Шеві інше завдання, щоб ми не потрапили на ЧС, і не порушуючі правил не поїхали на ЧС до агресора. А тут світить 1-2 місця. Незважаючі там нінащо, але завдання перемагати у матчах, що залишилися, ніхто не відміняв.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.06.2017, 01:00
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть