Махаємо кулаками після матчу

Темы:
Украинский футбол

Маємо ще у своєму лексиконі багато висловів "а'ля приказка", як-то (мовою оригіналу): "После боя - кулаками не машут" та "Победителей не судят" і часто-густо за таким прикриттям чудово себе почувають в футболі любителі зони комфорту. Пропоную спробувати розхитати такі постулати і після матчу помахати кулаками в напрямку тих переможців, котрих треба осудити за негатив для команди, якщо такі прояви були присутні в поведінці футболістів.

Особливо це корисно для аналізу після матчів нашої Збірної команди, щоб вболівальники поділились своїми адреналіновими чи валідольними післяматчевими почуттями.

Зазвичай, в кожному матчі визначають кращих гравців обох команд. Іноді це досить важко зробити за відсутності явного лідерства когось в команді і кращими стають ті, хто забив гол. Але визначати "кращого знизу" набагато простіше, бо кожен матч має своїх аутсайдерів гри, котрі награють собі більше мінусів, ніж плюсів.

В останньому матчі з фінами було видно, що дехто з гравців, м'яко кажучи, не дотягував до тих результатів роботи на команду, котрі від них очікують вболівальники. Визначаючи в матчі таке "гальмо", можна міркувати чи потрібне воно в наступних матчах.

Автор: (Ko3ak-9)

Статус: Эксперт (11758 комментариев)

Подписчиков: 1

21 комментарий
Лучший комментарий
  • Skyf из Кропивницкого(Skyf) - Эксперт
    12.06.2017 14:54
    "що дехто з гравців, м'яко кажучи, не дотягував до тих результатів роботи на команду, котрі від них очікують вболівальники".

    Невже тільки цим безіменним реченням можно розхитати постулати.
    Для того, щоб розхитувати постулати необхідні явки, адреса, паролі. Що там ще? Ага - нікнейми, а може й прізвища.
    Вельмишановний, пане КоЗак, будьте ж козаком, назвіть лідерів, аутсайдерів, гальма і все інше, що на Вашу думку заважає нашій збірній грати... Грати в футбол, а не чорт зна що, тільки не в футбол.
    Колись, дуже давно, мій перший керівник вчив мене говориті "ні" своїм друзям, які були неправі. Це касалось детелей з відхиленням і я, як конструктор, мав право або підписати допуск деталей на складання механізму, або сказани "ні". А сказати "ні" - значить не буде плана, не буде премії. Зарплата зменшиться на 30% у всього коллективу. І як же тяжко сказать в таких умовах просте слово із двох букв - "ні".
    Вам же сказати, хто партачив в грі ніщо не заважає, ніщо не загрожує, але Ви чомусь мовчите і вітієвато говорите про розвінчення постулатів.
    До речі, постулати неможливо розвінчати, тому що вони постулати.
    А постулати - це, як Ви знаєте, принципи які приймаються за істину без доказів.


    • 2
Комментировать