КуКон 2017. День перший.

Темы:
Мировой футбол

Восьмий за рахунком Кубок Конфедерацій стартував в РФ. В матчі-відкриття господарі приймали збірну Нової Зеландії.

17 червня. Санкт Петербург. 50.000 глядачів.

Росія - Нова Зеландія - 2:0 (Глушаков, 31, Смолов, 69)

Росія: Акінфєєв - Васін, Єрохін (Тарасов, 77), Кудряшов - Джикія, Жирков - Головін, Глушаков - Самедов, Полоз (Бухаров, 64), Смолов (Міранчук, 90)

Нова Зеландія: Маринович, Дюрант, Боксолл, Вінне, Сміт, Колві (Паттерсон 83), Томас, Макглінкі, Рохас (Смелц 71), Вуд, Барбарусес (Туілома 61)

Матч загалом не вийшов видовищним.

Окремі лише відрізки другого тайму пройшли на хороших швидкостях. Обидві команди грали у три центральних захисники і особливо не ризикували. Особливо це стосується новозеландців які виключно грали у довгі паси і сподівались на стандарти. У росіян виділявся активністю Смолов. На фоні Нової Зеландії господарі виглядали пристойно. І лише в кінці трохи розслабились і двічі проспали навіси. Головна зірка Нової Зеландії Кріс Вуд з "Лідс Юн." майже не загрожував воротам. Найбільше ж здивували післяматчеві флеш інтерв'ю Черчесова - німецькою та Смолова - англійською. Молодці!

Сьогодні відбудуться ще два матчі: Португалія - Мексика (18:00), Камерун - Чилі (21:00) Сподіваюсь, що буде цікавіше.

Автор: (sergiomole1)

Статус: Старожил (791 комментарий)

Подписчиков: 3

12 комментариев
Лучший комментарий
  • Vitaliy Chvyrov(ivz2306) - Наставник
    18.06.2017 09:13
    НовыеЗеландцы по фактуре рослые мощные, скорее были похожи на регбистов или баскетболистов. В матче все очень медленно и с большим колличеством брака с обеих сторон. По зрелищности, матч может конкурировать только с "тренировочной битвой" Украина-Мальта.
    • 2
Комментировать