Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Динамо" Київ - "Сталь" (4:1). Загальне враження

2017-08-22 00:27 Поєдинок 6-го туру Чемпіонату України "Динамо" Київ - "Сталь" завершився з рахунком 4:1 на користь "Динамо", ...

Поєдинок 6-го туру Чемпіонату України "Динамо" Київ - "Сталь" завершився з рахунком 4:1 на користь "Динамо", тож хотілося б поділитися думками щодо матчу в цілому, а також відзначити деякі ключові моменти. Одразу зазначу, що усе сказане мною цілком може бути невірним, оскільки "експертом" я себе не називаю.

Це лише моя суб'єктивна думка. Також мені цікаво було б почитати і вашу.

"Динамо" грало активно й показало бажання забити "Сталі". З початку "динамівці" швидко розвивали атаки й вже на другій хвилині зустрічі відкрили рахунок. Хоча перемога була б приємнішою "в суху", але особливо дорікати не доводиться. Хоча, як на мене, були проблеми у захисті, які призвели до пропущеного голу. Не дограли розіграш кутового, через що й пропустили.

Перемога "Динамо" стала досить впевненим доказом, що у команді, окрім основного складу, є багато професійних гравців, які готові боротися за місце у "основі". Здорова конкуренція завжди була стимулом для хорошої гри кожного гравця, тож мені особисто дуже сподобався учорашній склад "Динамо".

Цей матч став для багатьох гравців "Динамо" першим. Зокрема, довгоочікуваний дебют хорватського захисника Йосипа Піварича, на жаль, закінчився розсіченням голови та струсом мозку. Вже на сьомій хвилині матчу Піварич зіткнувся з гравцем "Сталі" Максимом Задеракою. Що сказати? Шкода! Але цей епізод показав, що Піварич готовий вступати у боротьбу, що вселяє деяку надію. Тож, залишається побажати йому швидкого одужання і чекати на його повернення.

Дебютували також воротар Бущан та молодий захисник Миколенко, якого випустили замість Піварича. Хочеться зауважити, що гра Миколенко сподобалася. Він активно підключався до атак і віддавав результативні передачі на форвардів. У цілому виглядав дуже навіть упевнено, що не могло не порадувати.

Особливо у цьому матчі сподобався Віда. Багато працював як у атаці, так і у захисті. Не дарма Гусєв передав капітанську пов'язку саме йому. Незалежно від того, чи буде Віда надалі грати у "Динамо" чи піде у турецький "Бешикташ" для мене назавжди залишиться класикою його гол головою у дальній кут. На тлі усіх новин про його перехід у інший клуб цей класичний гол здається мені красивим прощальним подарунком. Важко буде уявити "Динамо" без Віди, як не крути.

"Динамо" зіграло у два форварди, що стало хорошою нагодою для Кравця та Бєсєдіна проявити себе. Ні для кого не секрет, що у "біло-синіх" зараз велика конкуренція нападаючих. Після повернення Мбокані Бєсєдін та Кравець рідко з'являються на полі, тож цю нагоду вони зуміли використати на максимум. На мою думку, їхня пара досить гармонійно виглядала разом. Ніщо так не стимулює забивати, як бажання знову грати за основний склад.

Надзвичайно активним був і Циганков, але йому, здається, зовсім не щастило. Декілька разів помилково потрапляв у офф-сайд та усе ніяк не міг забити. Але варто відзначити, що він брав участь у більшості атакувальних дій "Динамо", через що я і згадую його у статті. Загалом був дуже помітний на полі.

Хотілося також поговорити про Хачєріді. Дивлячись на кількість виконаної ним роботи на полі, як ніколи прозоро розумієш, як його буде не вистачати на матчі проти "Марітіму" у четвер. Учорашній поєдинок не дав відповіді на запитання щодо складу захисту "динамівців" на вирішальну зустріч з португальцями. Очевидно, що, окрім Віди, буде грати Кадар, але хіба можна уявити нашу оборону без Євгена? Через відсутність відповідей цікавість тільки зростає. У захисті й так існує багато проблем, тож сподіватимемося, що відсутність Хачєріді не особливо відобразиться на "Динамо". Що ж, подивимося, що вирішить Хацкевич.

Це, здається, усе, що хотілося б сказати про матч 6-го туру ЧУ "Динамо" Київ - "Сталь". Можливо, були деякі моменти, про які я не зауважив у статті, але я намагався вибирати найголовніше. Тепер залишається тільки з нетерпінням чекати матчу з "Марітіму" та усе, що з ним буде пов'язано. Уболіваймо за рідний клуб!

Дякую за увагу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.08.2017, 00:27
auto-altavista
Автор:
Статус:
Начинающий писатель (171 комментарий)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Ворскла Колос - : - 20 апреля 18:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть