Нащадки Пірра (оновлено)

Темы:
Динамо

За весь цей час майже не читав постів і новин щодо потенційного вояжу Динамо в Маріуполь. Тому не знаю, чи піднімав хтось питання, яке мене цікавить: яка причина того, що Суркіс не хоче їхати в приморське місто? Так, саме причина, а не привід (безпека футболістів і вболівальників). І чи розуміє він наслідки свого рішення у довгостроковій перспективі?

Бо якби не закінчилась ця історія, наслідки для Динамо будуть невтішними. Зрозуміло, що якщо ми програємо у всіх інстанціях, то втратимо очки. Але це дрібниці порівняно з репутаційними втратами, навіть якщо Динамо доведе свою формальну правоту. Чи варто налаштовувати всю країну проти клубу, за який колись вся Україна вболівала?

Особисто мені було соромно за слова Мадзяновського "об этом участке пути, который лишь условно контролируется силами АТО". 该死, він так само "умовно" контролюється, як і Києв, де грає Динамо. З такими друзями і ворогів не треба. Вдумайтесь: офіційна особа найпопулярнішого футбольного клубу України пише, що частина України контролюється урядовими військами частково! І не дивуйтесь потім, коли в іноземних виданнях Київ вважають однією з найбільш небезпечних столиць для проживання, трохи вище Дамаску та Тріполі.

Я не граю в ігри, правил яких не розумію, а в цій історії занадто багато невідомого, тому на відміну від більшості користувачів цього сайту я не знаю, яке рішення було б вірним. Але коли на містку напроти один одного зустрічаються двоє баранів, то з великою імовірністю у воді опиняться обоє.

Підіб'ємо підсумки.

  1. Люди, як же легко вами маніпулювати! А проте, можете довести мені протилежне: прости тицьніть мені пальцем, де ви писали про небезпеку грати в Маріуполі до 3 червня 2017 року, коли представники Динамо вперше підняли це питання.

  2. Мені незрозумілі і неприємні дії обох сторін. Заздрю всім тим, хто все знає і все розуміє. Сократ теж би за вас порадів.

  3. Будь ласка, не ототожнюйте Динамо з Суркісами. Клуб існував до них, дай Боже, буде існувати і після.

  4. Дякую всім за адекватні коментарі (з підтримкою і критикою). І передаю полум'яний привіт полювальникам на відьом, дописувачам з параноїдальними розладами і латентним геям!

Все, що хотів - сказав. Більше нікому відповідати не буду, хіба що флуд буду чистити.

З Днем Незалежності, співвітчизники!

Автор: (yurta)

Статус: Наставник (1029 комментариев)

Подписчиков: 4

175 комментариев
Лучший комментарий
  • Vitaliy Chvyrov(ivz2306) - Наставник
    23.08.2017 21:24
    Соответствует ли город Мариуполь требованиям проведения международных футбольных матчей сегодня? Нет. Можно ли там проводить матчи уровня международных и примьер лиги Украины? Нет. Нужно ли это? Нет. Кому выгода от проведения матчей ЧУ и КУ в Мариуполе? Развязавшим там войну.
    Незнаю как там у вас, автор, складывается с баранами, но после прочтения вашего поста и комментариев на ум пришла одна старая народная мудрость: - "Ослу не докажешь что он осел, потому что он осел".
    П.С. По поводу репутационных рисков. Расскажите лучше какая репутация в Украине и не толька у команды донецких беженцев. Имея такую репутацию, приличный человек бы застрелился. Но шахтер процветает и здравствует. Так что не несите бред. Подавляющую часть людей смотрящих футбол в наше время интересует только то, что происходит на поле и связано с успехом. За Динамо и его репутацию не переживайте, справятся на отлично.
    • 17
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии