Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Як наші показали якісний футбол проти Збірної Турції та вже традиційна, на жаль, відсутність Гармаша

2017-09-03 01:27 Закінчився матч кваліфікації Чемпіонату світу з футболу "Україна" - "Турція". З рахунком 2:0 Збірна України отримала ...

Закінчився матч кваліфікації Чемпіонату світу з футболу "Україна" - "Турція". З рахунком 2:0 Збірна України отримала надважливу перемогу для себе й 3 очка у групі. Перш за все, хотілося б поздоровити усю Україну з заслуженою перемогою і поділитися власними думками на цей рахунок.

Чесно кажучи, перемозі радий, як ніколи, оскільки, окрім двох забитих голів, наша Збірна зуміла продемонструвати якісну гру на полі.

Команда була справжньою командою, одним цілим і одночасно кожним гравцем поодинці.

Найбільше сподобалася командна організація. Навіть мені, простому любителю, було добре видно, як щільно та компактно розташовувалися наші гравці. У більшості футбольних епізодів їхня концентрація на полі була більшою, ніж футболістів Збірної Туреччини. Гравці в жовтих футболках встигали як у свій штрафний майданчик, так і в чужий.

Велика кількість контратак, що часто завершувалися ударами по воротах, не могла не порадувати глядача. Безумовно, голів могло бути й більше, оскільки гольових моментів точно не бракувало.

Ярмоленко відзначився дублем та показав себе справжнім майстром на полі. Мені здається, ці два голи стали дуже важливими для Андрія напередодні переходу до дортмундської Боруссії. Особисто я з нетерпінням чекаю його виступів у Бундеслізі. Щось мені підказує, що ми ще не раз почуємо про нього за межами України.

Блискуче відіграв Коноплянка. Особливих симпатій я до нього не мав, оскільки, як на мене, у деяких епізодах минулих матчів він грав дещо егоїстично, але сьогодні Євген проявив себе більше, ніж упевнено. Здавалося, він був усюди, й це неможливо було не помітити. Не побоюся навіть сказати, що вважаю його найкращим у цьому матчі.

Справжнім капітаном проявив себе Руслан Ротань. Дуже вдало він організовував атаки Збірної України та й взагалі виглядав дуже переконливо. Не дарма стадіон "Металіст" гучними оплесками проводжав його до лави запасних.

Нарешті ми побачили у старті Хачєріді. Його сьогоднішні дії на полі довели важливість Євгена для Збірної. Сподіватимемося бачити його в основі й надалі.

Сподобався також Матвієнко. Як на мене, були деякі помилки, але в цілому виглядав непогано. Часто взаємодіяв з Коноплянкою і навіть досить результативно. Відзначу й Степаненка. Цей матч можна назвати доволі вдалим для нього.

Загалом уся команда відзначилася хорошою грою та індивідуальними діями, але кого все-таки не вистачало на футбольному полі, то це Гармаша. Андрій Шевченко на прес-конференції зазначив, що Денис застудився, а коментатор узагалі сказав, що у нього ангіна. Звичайно, такий дивовижний збіг обставин викликає сумніви. Але поява Коваленко в основі мимоволі розставляє усе на свої місця. Хочеться вірити, що це лише збіг, але вже радше схожий на систему.

Коваленко відзначився гольовою передачею на Ярмоленка, але навряд чи його гру можна назвати гарною. Деякі моменти виглядали зовсім не на рівень сьогоднішньої команди. Віктор і так не отримує достатньої ігрової практики у "Шахтарі", бо втратив місце в основі. То навіщо він Збірній України взагалі? Тренерському штабу, можливо, видніше, але добре, коли їм видніше з професіональної точки зору, а не власних уподобань.

Гармаша та Коваленко годі й порівнювати. Досить тільки згадати весняний ЧУ, й усі питання відпадають самі собою. Та й останні ігри київського "Динамо" промовистіші, за коментатора сьогоднішнього матчу.

5 вересня відбудеться матч зі Збірною Ісландії, і не дивлячись ні на що, я, можливо наївно, але сподіваюся бачити Гармаша в основі. Скоріше за все, мої сподівання знову не справдяться, як показує практика, але що робити? Тільки це й залишається. Дуже шкода, коли талановиті футболісти навіть не потрапляють у заявку до матчів Збірної, не зважаючи на те, що безліч разів доводили свій професіоналізм, бажання та важливість для команди.

Це напевно й усе, що хотілося б сказати з приводу сьогоднішнього матчу. Якщо не рахувати відсутність Гармаша, то настрій дуже навіть оптимістичний, а враження хороші. Сподіватимемося, що наша Збірна зможе показати такий же футбол у матчі зі Збірною Ісландії вже у вівторок. Вболіваймо за рідну Збірну!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.09.2017, 01:27
auto-altavista
Автор:
Статус:
Начинающий писатель (171 комментарий)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 1

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть