Ісландія - Україна. Холодний острів.

Темы:
ЧМ-2018, Сборная Украины, Сборная Исландии

Усього лише кілька годин залишається до головного матчу на цю мить для Збірної України. Наша Збірна ще позавчора прилетіла до Рейк'явіку, і посилино готується до матчу.

Наш тренерський штаб та гравці чудово розуміють, що лише перемога дозволить сподіватися на перше місце. Але не забуваємо, проти кого сьогодні ввечері зіграємо.

Проти сенсації ЄВРО-2016. Андрій Миколайович каже, що Ісландія - "феномен". Так, звісно, що вікінги створили сенсацію на ЄВРО. Вони змусили себе поважати інших. Вони чудово грають вдома. Вони не програють 1552 дня у рідних стінах. Але це не означає, що ми повинні вийти на поле, притиснутися до воріт та увесь матч відбиватися. 3 дні тому фіни змогли переграти Ісландію, а ми чим гірше ?

Проти чого та кого нам доведеться грати ? Погода. Ввечері очікується можливий дощ близько 23:00. Та і вітер не сприятиме технічному футболу. Я наводжу лише фактори, які можуть завадити нашим технічним гравцям. І я не збираюся писати, як той старий циган - "вітер дмухав не у той бік, а газон спеціально був мокрий". Умови для усіх однакові. Вони звикли до таких умов, а нам доведеться до них зникати упродовж матчу.

Ісландія дуже сильна на другому поверсі. Отже на перший план вийде боротьба на цей поверх. Дуже обережно грати доведеться після подач з кутових та штрафних. Та і вести себе на полі треба спокійно. Ісландці можуть завести своїм темпераментом не тільки суддю, але і наших футболістів.

Наймовірніше, і це лише моя особиста думка, обраний склад може бути приблизно таким. І це тільки моя думка, яка може суттєво відрізнятися від думки Андрія Миколайовича.

У воротах Пятов, і це не викликає сумнівів. Праворуч безперечно зіграє Богдан Бутко, який хоч і не має ігрової практики у клубі, але не заважає йому нормально взаємодіяти з Ярмолою у Збірній. Ліворуч напевно все ж таки зіграє Матвієнко. Цей хлопчина показав себе з турками з найкращого боку. А ось у центрі хто вийде - це загадка. Напрошується зв'язка Хачеріді - Ракицький. Але наш тренер може поставити знов, як і з турками, пару Хач-Кривцов. Яка краща пару захисників важко сказати. Праворуч у півзахисті, наш лідер - Андрій Ярмоленко. Тут сумнівів не має, що вийдем саме він, так само немає сумнівів, що зіграє праворуч інший лідер - Євген Коноплянка. А ось дуже мені цікаво, хто вийде у центрі півзахисту ?! Один гравець, що вийде у старті, не викликає сумнівів - це Степаненко. А хто ж інші двоє ? Наш капітан Руслан Ротань звісно заслужив, щоб сьогодні вийти у старті. Але який його фізичний стан, знає лише Шевченко. Можливо Малиновський зможе гідно замінити Ротаня. І найголовніше. Сьогодні на поле забов'язаний нарешті вийти Денис Гармаш. Якби там не пручався цей "аміго" (це ще я м'яко сказав) Рауль, але саме Дениса я бачу у старті замість "голден-боя". Але якщо у старті буде знову цей Коваленко, то більшість Андрія Миколайовича не зрозуміє. І у нападі, зважаючі на велику кількість боротьби, швидше за все вийде Артем Бєсєдін, який вміє і знає, як боротися. Хоча чомусь думаю, що Шевченко випустить знов Кравця, який зможе і переможний гол забити ;)

Наші вболівальники "Вірні Збірній" та усі, зто живе у Ісландії, готові влаштувати гарячу підтримку нашим хлопцям. Бо запам'ятайте усі, хто не знає цього факту. Де б не грала Збірна України, вона завжди відчуватиме підтримку від наших співвітчизників.

Автор: (BruceWillis)

Статус: Эксперт (51209 комментариев)

Подписчиков: 69

12 комментариев
Лучший комментарий
  • Евгений ДК(malyk7) - Наставник
    05.09.2017 14:54
    Удачи нашей сборной несмотря на то, кто выйдет в стартовом составе.

    Нашим сегодня ой как трудно будет !
    • 6
Комментировать