Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ісландія - Україна. Холодний острів.

2017-09-05 14:01 Усього лише кілька годин залишається до головного матчу на цю мить для Збірної України. Наша Збірна ...

Усього лише кілька годин залишається до головного матчу на цю мить для Збірної України. Наша Збірна ще позавчора прилетіла до Рейк'явіку, і посилино готується до матчу.

Наш тренерський штаб та гравці чудово розуміють, що лише перемога дозволить сподіватися на перше місце. Але не забуваємо, проти кого сьогодні ввечері зіграємо.

Проти сенсації ЄВРО-2016. Андрій Миколайович каже, що Ісландія - "феномен". Так, звісно, що вікінги створили сенсацію на ЄВРО. Вони змусили себе поважати інших. Вони чудово грають вдома. Вони не програють 1552 дня у рідних стінах. Але це не означає, що ми повинні вийти на поле, притиснутися до воріт та увесь матч відбиватися. 3 дні тому фіни змогли переграти Ісландію, а ми чим гірше ?

Проти чого та кого нам доведеться грати ? Погода. Ввечері очікується можливий дощ близько 23:00. Та і вітер не сприятиме технічному футболу. Я наводжу лише фактори, які можуть завадити нашим технічним гравцям. І я не збираюся писати, як той старий циган - "вітер дмухав не у той бік, а газон спеціально був мокрий". Умови для усіх однакові. Вони звикли до таких умов, а нам доведеться до них зникати упродовж матчу.

Ісландія дуже сильна на другому поверсі. Отже на перший план вийде боротьба на цей поверх. Дуже обережно грати доведеться після подач з кутових та штрафних. Та і вести себе на полі треба спокійно. Ісландці можуть завести своїм темпераментом не тільки суддю, але і наших футболістів.

Наймовірніше, і це лише моя особиста думка, обраний склад може бути приблизно таким. І це тільки моя думка, яка може суттєво відрізнятися від думки Андрія Миколайовича.

У воротах Пятов, і це не викликає сумнівів. Праворуч безперечно зіграє Богдан Бутко, який хоч і не має ігрової практики у клубі, але не заважає йому нормально взаємодіяти з Ярмолою у Збірній. Ліворуч напевно все ж таки зіграє Матвієнко. Цей хлопчина показав себе з турками з найкращого боку. А ось у центрі хто вийде - це загадка. Напрошується зв'язка Хачеріді - Ракицький. Але наш тренер може поставити знов, як і з турками, пару Хач-Кривцов. Яка краща пару захисників важко сказати. Праворуч у півзахисті, наш лідер - Андрій Ярмоленко. Тут сумнівів не має, що вийдем саме він, так само немає сумнівів, що зіграє праворуч інший лідер - Євген Коноплянка. А ось дуже мені цікаво, хто вийде у центрі півзахисту ?! Один гравець, що вийде у старті, не викликає сумнівів - це Степаненко. А хто ж інші двоє ? Наш капітан Руслан Ротань звісно заслужив, щоб сьогодні вийти у старті. Але який його фізичний стан, знає лише Шевченко. Можливо Малиновський зможе гідно замінити Ротаня. І найголовніше. Сьогодні на поле забов'язаний нарешті вийти Денис Гармаш. Якби там не пручався цей "аміго" (це ще я м'яко сказав) Рауль, але саме Дениса я бачу у старті замість "голден-боя". Але якщо у старті буде знову цей Коваленко, то більшість Андрія Миколайовича не зрозуміє. І у нападі, зважаючі на велику кількість боротьби, швидше за все вийде Артем Бєсєдін, який вміє і знає, як боротися. Хоча чомусь думаю, що Шевченко випустить знов Кравця, який зможе і переможний гол забити ;)

Наші вболівальники "Вірні Збірній" та усі, зто живе у Ісландії, готові влаштувати гарячу підтримку нашим хлопцям. Бо запам'ятайте усі, хто не знає цього факту. Де б не грала Збірна України, вона завжди відчуватиме підтримку від наших співвітчизників.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.09.2017, 14:01
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть