"Віті треба вийти !".... І Ріанчо також....

Темы:
ЧМ-2018, Сборная Украины, Сборная Исландии

...Важко щось писати, бо настрій припаскудніший ;( Після того, як побачив стартовий склад, то настрій почав псуватися повністю ;(

У мене питання до Андрія Миколайовича. Скільки можна випускати цього білявого Коваленка у старті ?! Скільки ще цей "голден-бой" псуватиме своєю присутністю усім колегам настрій ?

Чому уся країна бачить, що "голден-бой" - це рівень Другої Ліги, а Шева цього не бачить ?

...Або Вітя купив постійний сезоний абонемент у місці Збірної ? Так скажіть мені де це абонимент продають, і я собі таки абонемент куплю ;)

І що це на "ноу-хау" від Віті - це віддай на ближнього ?! Це тактика така нова - янайшвидше позбутися м'яча ? Класна тактика ;(

І скільки цей Рауль керуватиме Збірною ? Бо усі давно розуміють, що не вихід Гармаша у старті, і на заміну - це рішення Рауля. І хто у нас головний тренер Збірної ? Шевченко. Але чому тоді рішення приймає його помічник. ? Невже Андрій Миколайович не вміє тверезо думати ? Я знаю, що вміє.

А то виходить, що Коваленко у старті, і рахуй, що граємо вдесятьох проти 11 в суперника.

А ось схема, за якою чітко видно, хто по-справжньому Збірною та керує. Ахметов => Павелко => Шева<=Рауль :(

Так що Віті треба вийти, і більше до збірної не заходити. І Ріанчо також.

Не знаю, хто і що думає про Рауля, але видно, що саме він псує атмосферу всередені Збірної.

Автор: (BruceWillis)

Статус: Эксперт (51209 комментариев)

Подписчиков: 69

85 комментариев
Лучший комментарий
  • Sam Hote - Старожил
    06.09.2017 09:52
    Да достаточно посмотреть на спонсора сборной и понять кто тут главный. Вы посмотрите как паскудно делают, ставят в основу лишь бы кого но не Динамовцев, квота стоит не более 3-ех игроков, по арендам кротовня по раздавала ненужных футболистов и теперь их вызывают еще в сборную, какой наглеж. Коваленко за кой фиг в основе ? Степаненко, Рахлицкий, догнать дылду не может...?
    Как нагло из сборной сделали Шахтер вы только взгляните!
    У меня даже желания нет на такую сборную ходить и смотреть...
    Ну нечего вот Динамо восстанет из пепла, и будет в одном месте этот Шахтер, будут жарить по полной программе, и тогда посмотрю куда подевается вот это все что создает один пан.
    • 8
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии