І біль і гнів

Темы:
Лига Европы, Заря

Доброго всім футбольним вболівальникам. У мене дві команди за котрих я вболіваю вже з дитинства. Динамо Київ і Зоря Луганськ. 14 вересня Зоря у Львові програла 0-2. Я не буду коментувати саму гру. Написати змушує одна обставина. Як що запитаю у вболівальників...А хто радіє програшу Зорі ??...Що невже немає такових?

..Чую запити..А навіщо таке питання? Вже вранці 15 вересня, у тимчасовій так званій луганді, раділи поразки команди! Та й ще перед таким футбольним шоу, котрий відбудеться 16 вересня у суботу. На Луганському стадіоні "Авангард" яке пресвячене 45 річчю Луганської Зорі, яка у 1972 році стала чемпіоном СРСР. Зранку в деяких школах генеральну репетицію малечі проводили. Вже по конторах давно повідомлення поширено, скільки повинно бути одиниць людей. Не дай боже не прийти, або запізнитись. Це нагадує- Банкет під час чуми. Я ні в якому разі не хочу образити, хто грав у той час. Але сьогодні війна. Найжахливіша війна!! Сьогодні- 1265 день війни, саме війни, а ні АТО. війни з сусідом-фашистом. Ті хто приніс у місто війну, тепер свято футболу влаштовують. А команда Зоря, вона не визнала ніякої линири. У неї і при СРСР були і злети і падіння. Лугандонія відібрала у мешканців наш футбол, до якого ми звикли.!

І прийшли сюди "братки" з роSSии!!!!

І тепер свято за святом!!! Феєрверк за Феєрверком!!! Не життя--- а сплошний рай!!!

Та який там Чемпіонат України. Та яка там Ліга Чемпіонів або Ліга Європи!!!- Вон посмотрите какой у нас чемпионат лнр. Аж 8 команд. Даже ЦСКА-Брянка играет...какое Динамо? Какая Заря- предатели, к биндеровцам удрали. А какие страсти на поле. Стадион всегда!! Полнейший Аншлаг!!!

Ненавиджу я вас!! Святкуйте)) Прославляйте колишнє СРСР. Тільки минулим неможливо жити!! І ви потім знов натовпом попрямуєте до Біндерівців за пенсіями і харчем, тому що там він у двічі дешевше. За ліками, котрі не тільки Є.....а й ще дешевше іноді і у тричі....Ви кожного дня радієте, коли загинув Воін ВСУ, радієте пораненням....И з радістю промовляєте...Так им и надо этим проклятым биндеравцам. Когда их уже всех поубивают. Жить нам спокойно не дают. І на КВВП перед прикордонниками будете посміхатись..та й ще на Укрроссуржику розмовляти.

Тепер неможливо носити речі, неможливо розмовляти Українською...ви тварюки, зробили роSSгетто!! Знищили майже все!! Тільки ви забули? А я ні !! Багато мешканців пішли у Збройні Сили України. Багатьох вже немає, багато поранених. Вічна пам"ять загиблим!! Співчуття рідним загиблих! Одуження пораненим!!!

У вас завтра футбольне шоу?? А у мене горитеме свіча пам"яті по загиблим. І сьогодні нажаль майже кожен день є загиблий Захисник України.

Автор:

Статус: Опытный писатель (408 комментариев)

Подписчиков: 5

33 комментария
Лучший комментарий
  • Makc Ko3ak(Ko3ak-9) - Эксперт
    15.09.2017 21:44
    І все ж я вірю, що віділлються наші сльози агресорам кров'ю і кожен заплатить високу ціну за віцну...
    • 5
Комментировать