Збірна України - для українців !

Темы:
Сборная Украины

Сьогодні та учора розгортаються гарячі дискусії навколо теми "натуралізації" Марлоса. 

Петро Олексійович кому завгодно напевно там може громадянство давати. Але це громадянство треба заслужити. 

І яка ще натуралізація ? Ви у своєму розумі ? У нас що, Збірна Легіонерів, а не Збірна України ? Можете вважати мене расистом, але за Збірну України повинні грати лише УКРАЇНЦІ.

Українці, які народилися в Україні. Виросли в Україні. Вивчили українську мову. Та ментально і реально є справжніми патріотами нашої неньки.

Ніколи не розумів цього процесу - натуралізації. Так, Марлос хороший хлопець, як і Тайсон, як і той же Мораєс. Але вони не наші, і ніколи ментально не будуть нашими. Але нам пропонують "пропихнути" у Збірну Україну діючого громадянина Бразилії.

А давайте по ходу ще 10 легіонерів натуралізуємо, і випустимо їх усіх одночасно на поле. Бернарда натуралізуємо та Ферейру. Ще й Фреда візьмемо. Просто "класно" буде дивитися, як за Збірну України бігають 4 бразильці, якісь китайці, та представники Африки :((( Буде просто супер ;((( 

Нехай ці марлоси з тайсони хоч чемпіони світу будуть. Але вони тут зайві. І як я зрозумів, то Ахякалюдина якщо захоче, то і увесь бразильський "легіон" у Збірній гратиме. 

І чому ті ж добровольці, які воюють на Сході за Україну, меньше заслуговують на громадянство, ніж усіляки марлоси ? А ось деякі легіонери хочуть отримати українське громадянство, щоб себе "засвітити". 

І хто ті 256 людей, які голосували за "надання громадянства Марлосу" ? А я скажу. Це Леоненко, Деніс'off, Палкінг, Грачьов, Морозофф, Ахмет і усі його посіпаки. А якже усі інші 45 мільйонів українців, які проти цього ? Їх спитали, коли приймали рішення ? Відповідь очевидна. 

І взагалі, наша Збірна має назву УКРАЇНА, а не третьосортна збірна світу, у якій повинні грати "натуралізатори". Не вірю, що не можна у такий великій державі, як наша, не знайти 11 гравців.

Уявляю ситуацію, коли на важливий матч у старті виходить Марлос, а лаві запасних сидить той же Буляьський і думає: "Я тут виріс. Я є українцем. Але я не можу грати, бо приїхав якійсь легіонер, і йому закортіло за Україну пограти, бо до Бразилії його не беруть". Таких речей не повинно бути. 

Ми велика країна, і здатні знайти 11 гравців для нашої Збірної

Автор: (BruceWillis)

Статус: Эксперт (51209 комментариев)

Подписчиков: 69

230 комментариев
Лучший комментарий
  • Олег Д(P.S.) - Эксперт
    29.09.2017 18:12
    На мій погляд, все залежить від людини.

    Наприклад, Едмар Галовський - не чужий в Україні, й Україна йому не чужа. Він не просто приїхав сюди на кілька років попрацювати, він вивчив мову країни, одружився на українці й став батьком нової української родини. Отже його, наприклад, залучення до збірної було цілком природнім, натуральним саме по собі. Це навіть не натуралізація, а визнання на офіційному рівні вже здійсненного факту - ця людина вже по факту українець.

    Я проти кон'юнктурщини, взірець якої торік продемонстрував мордор на прикладі Нойштетера.

    Такої натуралізації нам не треба.

    Щодо ж підходу "ми велика футбольна нація, тому нам не личить" - погляньте на факти: португальцям та італійцям футбольна натуралізація спокійно личить, а нам чому тоді ні?

    Ми точно величніша від них футбольна держава? Давайте спершу нею станемо в сьогоденні, а не на сторінках книг про епоху ВВЛ.

    Ось така моя думка.
    • 12
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии