Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Руки, рухи,комітети

2017-10-24 22:11 Я не розумію, чому українські клуби не приділили належної уваги офіційній інформації комітету арбітрів ФФУ щодо ...

Я не розумію, чому українські клуби не приділили належної уваги офіційній інформації комітету арбітрів ФФУ щодо епізоду, який стався на 59 хв. матчу «Динамо» - «Шахтар». Захищаючи дії арбітра матчу, діячі з комітету арбітрів зайшли далеко. Виявляється, так також можна. За прецедентним правом, захисник тепер може розмахувати руками та зупиняти м’ячи, що летять у створ воріт.

Головне – щоб рука, яка гальмує політ, була не напруженою і рухалась в протилежний від руху м’яча напрямку. На мою думку, хоча б для досягнення принципу рівності, цей новий метод зупинки ударів по воротам руками повинні взяти на озброєння всі інші українські команди. Та перед тим, як починати на тренуваннях відпрацьовувати розслаблені рухи у потрібних напрямках, думаю, що українським клубам потрібно об’єднатися та колективно звернутися за офіційними роз’ясненнями до шанованого комітету, за якими параметрами все-таки можна визначити напруженість руки і в якому точно напрямку вона повинна все-таки рухатися. А отриману відповідь оприлюднити у всіх зацікавлених ЗМІ, і не тільки українських. P. s. І боронь Боже, українським командам так розмахувати руками у єврокубках. Там це - 100% пенальті.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.10.2017, 22:11
Bush1
Автор:
(Bush1)
Статус:
Старожил (674 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1   18 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть