Ще й як повезло

Темы:
Украинский футбол

Мій коротенький аналіз гри буде і справді коротеньким.Розпочну його словами головного тренера-" Возможно, где-то нам и повезло". Повезло, та ще й як!!! Десь зо 5 м'ячів мало влетіти в наші ворота,в яких нервував Бущан.Як може воротар ,який грає в ДК,не вміти ловити несильні удари низом ,випускаючи м'яча з рук,створюючи аврал біля своїх воріт ?

????? Маючи такі дані(як колись Рудаков) і так бездарно грати... В центрі обрізалися всі,кому не ліньки. Кравець-це взагалі нонсенс у ДК.Як не вмів забивати з 5-ти метрів,-так і не вміє і далі. Треба міняти йому клуб,бо ДК не його рівень. Гри як не було -так і немає.Любо-дорого дивитися на гру ШД-вони явно закохують в себе українців.Ясно,що в УПЛ ми бажаємо ШД поразок,але в єврокубках вболіваємо за них... Поки що наше ДК в глибокій кризі,бо гравці в своїй більшості не відповідають рівню ДК минулих років.Помилка президента І.Суркіса була очевидною в тому,що в нього з під носу було куплено Тайсона та Марлоса,завдяки яким ШД на 2 голови вищий за наше ДК. І це дуже сумно...

Автор: (bor1408kov)

Статус: Наставник (3262 комментария)

Подписчиков: 7

5 комментариев
Лучший комментарий
  • Бело-Синий Самый Сильный!(ArturKa) - Наставник
    03.11.2017 17:36
    Бущан первый раз сыграл на таком уровне, что ж Вы от него хотите??

    При этом выручил не раз, и в отличие от Коваля, не пропустил. Да, возможно это не только его заслуга, но есть факт. Вышел в ЛЕ Бущан, и мы впервые сыграли на ноль.
    • 3
Комментировать