Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Все,раССєя без збірної по футболу!

2017-12-10 18:56 10 грудня 15:37 FIFA вирішила перевірити футболістів РФ на допінг перед ЧС-2018 Щонайменше 34 російських футболістів ...

10 грудня 15:37
FIFA вирішила перевірити футболістів РФ на допінг перед ЧС-2018 Щонайменше 34 російських футболістів перебувають у списку потенційних підозрюваних щодо вживання допінгу Міжнародна федерація футбольних асоціацій (ФІФА) на початку січня 2018 року розпочне перевірку російських футболістів на допінг.

Про це повідомляє Daily Mail.

“Щонайменше 34 російських футболістів перебувають у списку потенційних підозрюваних щодо вживання допінгу”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ці 34 імені були надані FIFA майже рік тому і були серед більше 150 російських справ, які потребували термінового розслідування через додаткові докази.

Нагадаємо, 5 грудня Міжнародний олімпійський комітет призупинив членство Олімпійського комітету Росії в організації і відсторонив збірну РФ від участі у зимових Іграх-2018, які пройдуть у Пхьончхані (Республіка Корея).

Раніше газета The New York Times опублікувала дані про підготовку маніпуляцій РФ на Олімпіаді в Сочі. Так, за чотири дні до початку Олімпіади голова Московської антидопінгової лаборатрії Грігорій Родчєнков передав міністру спорту РФ Віталію Мутку список атлетів, чиї допінг-проби планувалося підміняти.

Як повідомлялось, комісія Міжнародного олімпійського комітету (МОК) визнала винними в порушенні антидопінгових правил чотирьох російських лижників - Алєксєя Пєтухова, Максіма Вилєгжаніна, Євгєнію Шаповалову і Юлію Іванову. Всі вони довічно усунені від участі в Олімпійських іграх. Раніше аналогічне покарання отримали Олександр Легков та Євген Бєлов. Крім того, Міжнародний олімпійський комітет виніс покарання ще трьом російським спротсменкам за порушення антидопінгових правил на Олімпіаді-2014 у Сочі. Укрінформ

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.12.2017, 18:56
Lvovi4
Автор:
(Lvovi4)
Статус:
Наставник (1390 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть