Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Свіжа кров для Динамо. Іспанія Выбор редакции

2017-12-18 13:39 За осінь неодноразово було помітно, що динамівці мають незбалансований склад, який після продажу Ярмоленка та травми ... Свіжа кров для Динамо. Іспанія

За осінь неодноразово було помітно, що динамівці мають незбалансований склад, який після продажу Ярмоленка та травми Сидорчука проявився наповну. Команді не вистачало надійності в обороні та креативності попереду. На мою думку варто спробувати переглянути ринок Примери щодо закриття проблемних позицій, тим паче, що там можна знайти відносно недорогих, але вже сформованих футболістів.

Пошук я звузив до кількох позицій, а саме центрбек, опорник, крайній атакувальний хав та атакувальний хав. Також через не зовсім переконливе півріччя від Кедзьори, я також звернув увагу на позицію правого бровочника.

Тана (27 років)

11 матчів, 1 гол, 1 асист

Ціна на transfermarkt - 3,5 млн. €

Вихованець Лас Пальмасу, головними чеснотами якого є швидкість та техніка. Володіє добре поставленим ударом. Зазвичай грає у відтяжці під нападником. але також може зіграти на фланзі атаки. Може додати свіжості та думок атаці динамівців, заграти тут і зараз, а заодно допомогти молоді швидше прогресувати біля нього.

Роберто Росалес (29 років)

15 матчів, 1 гол

Ціна на transfermarkt - 5 млн. €


Класичний правий бровочник, що проводить у Малазі вже четвертий сезон, гравець збірної Венесуели. При необхідності може закрити всю бровку, має хорошу швидкість та добре поставлений удар. В чомусь схожий на Антунеша, але надійніший в обороні. Не повинно ставити в оману його цінник на transfermarkt, Малага без проблем продає гравців, якщо є пропозиції. Хацкевич намагається ставити динамівцям флангову гру, тому Росалес був би ідеальним доповненням до Піваріча на протилежному фланзі.

Родріго Елі (24 роки)

15 матчів

Ціна на transfermarkt - 3 млн. €

Бразильський центрбек, що рік виступає в Алавесі. Спочатку був на підхваті, але в цьому сезоні є основним. Пройшов школу Мілана, але більше грав по орендах в Серії Б. Добре збитий захисник, що гарно читає гру. Бразилець, що майже всю кар'єру проводить в Європі, тому особливих проблем з адаптацією не повинно бути, а зважаючи на вік можна в майбутнього його вигідно перепродати.

Жефферсон Лерма (23 роки)

10 матчів

Ціна на transfermarkt - 1,5 млн. €

Колумбійський центрхав, що гарно діє на оборону та намагається загострювати попереду. Добре збитий, необділений технікою, виконує великий обсяг роботи. По грі нагадує Сидорчука, але має кращу техніку.


Еніс Барді (22 роки)

16 матчів, 4 голи, 1 асист

Ціна на transfermarkt - 1,5 млн. €

Еніс БардіЕніс Барді
Атакувальний хав збірної Македонії, влітку змінив Уйпешт на Леванте, де одразу заграв. Технічний гравець з добре поставленим ударом та гарним баченням поля. Зважаючи на проблеми динамівців з конструктивом міг би допомогти.

Іван Алехо (22 роки)

7 матчів, 1 гол, 3 асисти

Ціна на transfermarkt - 300 тис. €

Іван АлехоІван Алехо
Крайній атакувальний хав, що минулого сезону навів фурору у Сегунді разом з Алькорконом. Влітку перейшов до Ейбару, де в ньому бачили пряму заміну Кеко. Спочатку багато пропустив через травми, але зараз набрав форму та заграв в основі. Зазвичай діє правим хавом, головними чеснотами є техніка та швидкість, має добре поставлений удар. Не боїться брати ініціативу на себе. Окрім трансферу Антунеша Динамо не заходило на іспанський ринок, але тут справді за відносно невеликі гроші можна придбати добротних гравців.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.12.2017, 13:39
auto-andrj-gomlko
Статус:
Читатель (5 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 7
Топ-матчи
Лига конференций Фиорентина Виктория 0 : 0   18 апреля 19:45
Лига Европы Рома Милан - : - 18 апреля 22:00
Аталанта Ливерпуль - : - 18 апреля 22:00
Вест Хэм Байер - : - 18 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть