Дістали!!!

Зазвичай я не пишу блоги на політичну тематику, але сьогодні вирішив це зробити, тому що терпіння вже скінчилося.

Йтиметься про українські новинні програми та взагалі про українські ЗМІ . Докили вони будуть піарити це кремлівське Хейло? Я на цю силіконову хрень не можу дивитися без здригання. Мені хочеться плюватися і розбити телевізор.

Ми ж не в Рассєї живемо. Нехай вони його там у себе за поребриком показують з ранку до вечора, але навіщо його показувати в українських новинах? У нас війна з роісей, якщо дехто забув. Хейло викликає у людей лише негативні емоції. Президента України так часто не показують по телевізору, як Вову Х. Це ж формене неподобство. Ну якщо вам так сильно закортіло розповісти про те, скільки разів він пукнув в день, то навіщо при цьому ще й показувати відео з ним ?? Я не хочу нікого звинувачувати, це просто думки вголос, але невже він забашляв щоб його і в Україні піарили на всіх каналах ?? Наприклад, на каналі 112, пів дня показували, як Вова Х, відповідав на питання журналістів. От скажіть мені, навіщо нам це в Україні ?? Кому це взагалі цікаво, як за поребриком Хейло відповідає на заздалегідь заготовлені питання ??

Схаменіться поки не пізно, тому що скоро люди взагалі перестануть дивитися новини, щоб не наткнуться випадково на силіконову фізіономію кремлівського агресора! Починається путінізація України. Це страшна річ!

Автор: (nedozhdetes)

Статус: Эксперт (7597 комментариев)

Подписчиков: 4

3 комментария
Комментировать