Где сейчас динамовские легионеры?

Темы:
Александар Драгович, Браун Идейе, Джермейн Ленс, Домагой Вида

Каждый легионер, покидая "Динамо", уверен, что делает правильно. А я считаю, что лучшее - враг хорошего.

Александр Драгович (не побоюсь этого слова) блистал в "Динамо". Именно блистал. Но перешёл в "Байер" за 18 миллионов евро. В итоге в составе фармацевтов закрепиться не удалось, и в конце минувшего лета его отправили в аренду в "Лестер". Как он там? Кто что слышал?

Браун Идейе перебрался в Китай. Но из-за конфликта с руководством и тренерским штабом "Тяньцзинь Теда" нападающий не выходит на поле с 1-го июля.

Умница Джермейн Ленс ушёл из "Динамо" в "Сандерленд". Но не прижился и сейчас ест рахат-лукум в Турции. Поиграл в "Фенербахче", а сейчас бегает в футболке "Бешикташа".

Надеюсь, Домагой Вида не пожалеет об уходе.

Автор: (rybik)

Статус: Опытный писатель (291 комментарий)

Подписчиков: 4

22 комментария
Лучший комментарий
  • Victor de Sopiy(yarameel) - Наставник
    26.12.2017 23:52
    На мою думку є різні приклади. Завжди варто приводити всю повноту картини. Приклад Раффаеля, який після Динамо став одним із кращих гравців Бундесліги. Мехмеді також має досить непогану кар'єру. Це ж стосувалось і Єрьоменко. Ну, попався він на допінгу, та після Динамо він прекрасно розвивався. Той же Мігель зараз є лідером Дженоа. Так, він перейшов туда через родинні традиції. Та в Серії А він дуже якісно виглядає. Дуду називають одним із кращих гравців Бразилії в місцевій Серії А. Так, приклад Ленса і того, як він запоров кар'єру показові. Та гроші він і далі заробляє нормальні. Безумовно Віда зробив свій вибір. Бєшикташ - не та команда, куда йому треба було йти. Із його потенціалом краще втратити в зп, та піти в сильнішу лігу. Він вибрав команду, де всі дограють. Бо це команда ветеранів, там 80% основи - люди 30+. Так, зіркові Пепе, Адріано, Бабель, Негредо, Куарежма.... та це команда без перспектив. Зібрались за гроші, бігають собі без мотивації особливої. Саме через це в чемпіонаті вже посідають 4 місце без особливих перспектив. Я думаю, що Динамо важливо нарешті знайти тренера, який побудує систему. Тільки при побудові системи можливі якісні трансфери як на покупку, так і на продаж. Динамо знову пробує щось побудувати. Можливо це дасть результат системний. Можливо і не дасть. Та особисто я чекаю людину, яка прийде і буде тренувати Динамо 20 років. Побудує систему, яка за умов обмеженних фінансових можливостей дасть результати, стабільні і якісні. Бо поки живу - сподіваюсь.
    • 11
Комментировать