Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дурість "Динамо". Чому Кравця віддали туркам цілком безкоштовно

2018-01-28 10:14 Сьогодні Артем Кравець став гравцем турецького "Кайсеріспора". Повідомляє сайт Sportanalytic.com. І в цьому немає нічого незвичайного, ...

Сьогодні Артем Кравець став гравцем турецького "Кайсеріспора". Повідомляє сайт Sportanalytic.com.

І в цьому немає нічого незвичайного, адже гравці змінюють клуби постійно, такі правила футбольного життя. Тільки от питання викликає той факт, що "Динамо" відпустило гравця збірної України за нуль гривень та нуль копійок.

Це при тому, що контракт гравця був чинним ще півроку, тож він міг принести користь столичному гранду. А якщо і не користь, тоді елементарну компенсацію, хай навіть півмільйона доларів. І можна не сумніватися, що таку суму турки б заплатили. Навіть якщо не 500 тисяч євро, тоді 200 чи навіть 150 тисяч.

Скажете, що це не гроші? Перепрошую, але запитайте у будь-якого бізнесмена, чи дозволяє він собі розкидатися грошима просто так. Та врешті-решт за ці гроші можна купити багато футбольних м'ячів для академії чи видати нові комплекти форми, чи ще мільйон різних справ. Хіба немає на що витратити гроші у футбольному клубі? Ігор Суркіс, звісно скаже, що це він пішов назустріч Артему і вирішив не чинити йому перешкод при переході в інший клуб у подяку за віддані "Динамо" роки. Вибачте, але хіба не можна було і трохи грошей взяти, і Кравця відпустити? Це ще раз доводить, на якому аматорському рівні знаходиться менеджмент у київському клубі, де елементарно не вміють рахувати і планувати.

Це ми розібрали фінансову сторону питання. А якщо говорити про ігровий бік медалі, то мені абсолютно не зрозуміло, як команда може відпускати 28-річного гравця збірної України Артема Кравця і підписати 36-річного футболіста збірної України Руслана Ротаня. З чим тепер залишилося "Динамо"? З Дьємерсі Мбокані, котрий влітку теж планує піти. Тоді залишиться один Жуніор Мораес і "дерев'яний" Артем Бесєдін. А потім будемо знову виходити на трансферний ринок у пошуках гравця. Вся проблема в тому, що "Динамо" не вміє цінувати футболістів, поки вони у клубі. А потім просто пізно...

Ігор Цвик, головний редактор Sportanalytic.com

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.01.2018, 10:14
auto-yurij-romanovich
Статус:
Наставник (1193 комментария)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль 0 : 0   27 апреля 14:30
Чемпионат Испании Лас-Пальмас Жирона - : - 27 апреля 15:00
Чемпионат Украины ЛНЗ Шахтер - : - 27 апреля 15:30
Чемпионат Италии Лечче Монца - : - 27 апреля 16:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть