Дякуємо, "Динамо!"

Темы:
Украинский футбол, Мировой футбол

Дивився вчора футбол.

"Динамо" проти "Лаціо". Гра, на яку так чекали прихильники нашого клубу. Та, мабуть, і не тільки прихильники. Ой, як же, наприклад, "старався" коментатор, перед грою, на початку репортажу, неодноразово, завзято "нагадуючи" нам, що з італійцями, кияни грають невдало! Старався, як виявилося марно.

Так от, гру чекали з нетерпінням.
Багато про що казали перед матчем: коментарі експертів, різні прогнози, обережні сподівання на позитивний результат. Ну, дуже обережні. Все таки, з італійцями граємо! З командою, що веде боротьбу за призове місце в Серії А! І то, таки - правда.

А потім, була гра. І було найголовніше - віра в перемогу! Пригадайте, коли в останнє, ми граючи з представниками елітних чемпіонатів, мали відчуття, що можемо перемогти?

Давненько правда? А вчора, таке відчуття було. І матч дивилися, не просто втішаючи себе фразою: "подивимось на що здатні на фоні Великих італійців" (немовби, готуючи собі соломку на випадок програшу), а дивилися і смакували, дивилися ФУТБОЛ. Де могли пропустити (і пропускали), а могли і забити (і забивали), могли, ведучи в рахунку втратити концентрацію, і дозволити супернику відігратися та, навіть вийти вперед (і дозволяли), а могли, проявивши характер та волю і бажання, відігратися (і, таки, відігралися!). І, знаєте, було цікаво дивитися футбол, і не знати - чим закінчиться матч, бо гра рівна. І це - з італійцями!

Я розумію, що якщо розкласти матч по поличках, то безумовно, можна знайти багато чого "такого", такого - над чим треба ще багато та старанно працювати. І, повірте, знайдеться немало "експертів", які "розкладуть", і "пояснять". Ну, то таке.

Але я не про це. Я про сприйняття емоційне. Бо так вже ми з вами зачекалися таких поєдинків! Насичених та несподіванних. Емоційних та непередбачуванних. Так от вчора, був саме такий футбол. Хочеться подякувати хлопцям. І побажати - працювати, й надалі радувати нас та й себе цікавою та результативною грою! А вони довели, що вміють грати! Вся команда! Не хочу зараз зупинятися на особистостях, бо вважаю, що вчора зіграла команда!

Вперед "Динамо"(Київ)!!!

Автор: (zemljanin)

Статус: Начинающий писатель (144 комментария)

Подписчиков: 0

1 комментарий
Комментировать