Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Вболівальники «Маріуполя»: «Я очікую, що нам «повернеться» за банер “Чемодан. Вокзал. Мальдіви”»

2018-04-02 18:17 «Піротехніка – це не злочин. І звернення до Президента – теж не злочин», — так у ... Вболівальники «Маріуполя»: «Я очікую, що нам «повернеться» за банер “Чемодан. Вокзал. Мальдіви”»

«Піротехніка – це не злочин. І звернення до Президента – теж не злочин», — так у своєму дописі на Фейсбуці відреагував на події маріупольського матчу представник фан-сектору азовців Антон Требухов.

Справа в тому, що одразу по закінченні гри фейсбук-блогери почали ширити інформацію, що, мовляв, згадане побоїще трапилося через банер на трибунах маріупольського стадіону зі зверненням до Президента України Петра Порошенка: «Чемодан.

Вокзал. Мальдіви». Утім, тамтешні вболівальники це спростовують.

«Конфлікт поліції трапився у киян. Цей банер ми розтягнули на своєму секторі. Тобто ці дві події відбувалися на протилежних сторонах стадіону. Ми почали кричати в бік Президента: «Чемодан. Вокзал. Мальдіви» після того, як наша команда забила м’яч. Це було у першому таймі, а сутички – у другому, після другого голу «Динамо». Щоправда, і за наші «кричалку» та банер нам дісталося», — роз’яснює Громадському «ультрас» «Маріуполя» Антон Требухов.

За словами азовців, таку «кричалку» вони придумали в день матчу. Тоді ж і намалювали банер. Кому конкретно належить ідея – не пригадують, щоправда, стверджують, що всі хлопці з сектору одразу із нею погодилися.

«Майже усі наші «ультрас» воювали. Відтак ми негативно ставимося до Петра [Порошенка]. А він вирішив попіаритися на футболі. Звіз губернаторів і чиновників найвищого рівня, а тут все пішло не так. Всі начебто мали плескати Президентові, а ніхто цього не робив. Він хотів, аби до нього підходили, фотографувалися. Кілька людей підійшло і на цьому все скінчилося. Я очікую, що нам ще «повернеться» за цей банер».

https://hromadske.ua/posts/biika-na-futbolnomu-matchi-v-mariupoli

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.04.2018, 18:17
dima739
Статус:
Наставник (2051 комментарий)
Подписчиков:
29
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть