Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

ПРОРОЦТВА ПРО УКРАЇНУ Лели Какулії (грузинська пророчиця)

2018-06-29 16:29 Пророцтва про Україну Лели Какулії, найвідомішої пророчиці Грузії. 1 СЕРІЯ. Всі в Грузії знають, що її ...

Пророцтва про Україну Лели Какулії, найвідомішої пророчиці Грузії. 1 СЕРІЯ. Всі в Грузії знають, що її пророцтва здебільшого збуваються: http://lelakakulia.ge Лела Какулія унікальний феномен, вона єдина хто передбачив російську окупацію Криму і російсько-українську війну ще у далекі 90ті роки, цунамі в Японії, паводки в Англії, долю і смерть Звіада Гамсахурдіа, падіння і смерть Саддама Хусейна, війну з мусульманами, увязнення і звільнення Тимошенко, навіть протести перед російським посольством в Києві.

Все це Лела Какулія говорила наперед. Її поважають в православних колах Грузії, грузинський патріарх, архиєреї.

PS Звичайно є речі які не збулися (наприклад вона говорила теракти підчас ігор в Сочі, а можливо ці події вдалося попередити і уникнути якось). 100 % пророцтв нема, навіть сам Йоан Золотустий помилявся коли предвіщав дату Другого Приходу Христа. Майбутнє формують вчинки і свобідна воля людини і Боже Провидіння (50 на 50). Певні обставини можуть впливати на хід подій. Події можна попередити через покаяння чи молитву наприклад (так в Біблії цар Єзекія мав померти і був вже присуд але через ревну молитву Бог продовжив його життя на 15 років). Багато чого, те що Какулія предвіщала збулося в точності і я думаю таки збудеться але докладно майбутнє, крім Бога, невідоме нікому. "Духа не вгашайте, пророцтвом не нехтуйте, усе досліджуйте" - говориться в Новому Заповіті (1 Сол. 5:19-22).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.06.2018, 16:29
29.06.2018, 16:29
303228 0
auto-roman89
Статус:
Начинающий писатель (197 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть