Пивоненко читає "Шуріка" ?! Нащо це йому ;)

Темы:
Динамо

Зараз йде "великий хфутбол", і відверто "тащусь" з пивоненка. Виявляється, що леон-кіллер читає "Динамо Київ від Шуріка". Це звичайно приємно, що наш сайт читає такий "мегаексперт", як пивоненко :) Його дивує, що Шахтар та його самого, наші вболівальникі на сайті кличуть "сепарами". Дивно, а що він хотів тут прочитати ? Що Шахтар тут, на "Шуріку", повинні любити ? Відверто кумедно бачити, як леон казиться.

Вікторе, якщо ти читаш це, то задай самому собі кілька питань, чому Шахтар називають сепарами... Та напевно тому, що Шахтар робить усе, щоб не бути українською !!! командою :( Краще б запитав у "хазяїна", чому Шахтар не допомагає українській армії ? Чому Шахтар не вдягає футболки у підтримку бійців АТО ? Чому гравці Шахти фоткаються з сепарами на блок-постах ? Можливо, якщо б ти відповіа на усі ці питання, то і не називали Шахтар "сепарами"...

Автор: (BruceWillis)

Статус: Эксперт (51209 комментариев)

Подписчиков: 69

31 комментарий
Лучший комментарий
  • Vis Vis(vertolyk) - Эксперт
    30.07.2018 00:14
    Уважаемый Брюс, не волнуйтесь, у этого алкаша не хватило бы мозгов даже на наш сайт зайти. Просто некоторые журналюги из Геббельс ТВ читают наши комментарии и поделились информацией. Володя Крамар (журналист анала Футбол) - если ты или Бурбас читаете этот сайт, то знайте - вы шестерки, которые ходят под рыжим гудком и унюханным Пенисовым, мешки под глазами у которого ни один современный грим уже не может скрыть.
    • 11
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии