Гризня на "великому футболі"..

Темы:
Украинский футбол

Дуже вже хотілося подивитися програму отого "великого футболу" після поразки кротів від нашого рідного ДК. Ота гризня між трьома недоекспердами перші хвилин 20-30 просто тішила та смішила,а далі пішла вже клініка ... Отой мерзенний пивохльоб аж з трусів вискакував,щоб облити брудом клуб,в якому колись виступав.

З його слів-ДК не вміє грати у футбол,гравці всі погані, особливо Беседін, випадково виграли в кротів 5(!!!) матчів,атакувати не вміють і т.д. А отой,якого народ назвав Пенісовим,скриплячи своїми зубами,накинувся на тренера Хацкевича-як він посмів вигравати та вигравати у любимого Шахтара??? А суддя знову не дав два пеналя! -треба його теж відсторонити на 5-10 ігор,як і Труханова.

Один Вацко щось трохи тверезе намагався сказати,але ота озвіріла зграя йому практично не давала слова сказати.

Висновок: Президенту ДК І.Суркісу кров з носу потрібно створювати свій ТБ канал в мережі УТБ, щоб не слухати і не бачити оту ахінею,яка проплачена злодієм ахметовим...Брехня,неперевірені слухи,ще раз брехня, -це щодня льється у вуха українців та на весь Світ. Хотілося б почути думку з приводу цього і самого Ігора Михайловича. Надіюся,що таки почуємо....

Автор: (bor1408kov)

Статус: Наставник (3262 комментария)

Подписчиков: 7

24 комментария
Лучший комментарий
  • sedoj седой(sedoj) - Эксперт
    06.08.2018 18:13
    У Суркисов нет своего канала, но я всё равно не смотрю ВФ. Просто, нужно понимать, что канал содержит президент ШД, ведёт передачу болельщик ШД, а сама передача рассчитана на болельщиков ШД. Что там смотреть болельщикам ДК, я не понимаю.

    А роли в этой передаче распределены по известному принципу: добрый следователь и злой следователь.

    Вот и всё, что нужно знать и понимать об этой передаче.
    • 16
Комментировать