Невдоволення та гнів.

Темы:
Лига Европы

Доброго усім вболівальникам. Не дивуйтесь на назву моєї писанини. Майже доба минула після гри Луганської "Зорі" з "Брагой" І звичайна радість за улюблену команду, а їх у мене дві- "Динамо" і "Зоря" перетворюється на невдоволення та гнів. П"ятий рік триває війна з кровавою "країною 404". А життя там, де бойових дій не відбувається, не припинити.

У луганді можна сказати, що припинена. "Зоря" живе і грає у гостях. Програє, виграє- але вона- грає. І знов буде "Зоря"- "Лецпциг" 30.08.. і знов не у Луганську... Яка туга на серці, коли не маєш можливості дивитись не по ТВ, а на стадіоні. Біла заздрість бере за тих, хто спокійно потрапляє на арену стадіона у Запоріжжі. Уявляю, як би це сьогодні відбувалось у Луганську!!! Ні. Купа дебілоідів покликали війну. І вона прийшла. Свій порядок принесла. Забули вже де й знаходиться стадіон "Авангард". Топчуть зелений газон- орки, які ненавидять все Українське. Якийсь чемпіонат лнр проводять. Штук з півсотні глядачів можливо і є присутніми. Знайомі і друзі у тих, хто м"яча гоняє, і будуть глядачами. Навить футбольна академія "Заря" існує. Назву і ту вкрали. Малеча ходить. Їй цікаво, поки малий! А далі? Не тільки футбол. Працюють інші секції. Тільки росту немає. Ніяких змагань не світить, як раніш. Тож ходять, аби чимось зайнятись. Не встояв Луганськ у 2014. Три тижні ще тримався після Донецька. Була надія, що шахтарі прийдуть на допомогу. НІ...тим було пофігу на кого працювати. А там мріяли- прийде "сусід" зарплатня у рази більше буде. Все? Наїлись? Шахти зачиняються! Єдиний прибуток прогодуватись- лізти у копанку!.... Єдине- у серці- Надія вмирає останньою. Надія- Луганськ знов- Україна!! Рідна команда грає у Себе Вдома!! І вболівальників з інших міст і селищ запрошує на свій стадіон " Авангард"

Автор:

Статус: Опытный писатель (408 комментариев)

Подписчиков: 5

25 комментариев
Лучший комментарий
  • Брюс Всемогутній(BruceWillis) - Эксперт
    17.08.2018 19:39
    Вітаю, Алексу, земляче !

    Маєте рацію в усьому. Неділю тому, ми могли б дивитись з Вами разом матч Зоря - Брага на "Авангарді". Навіть немає сумніву, що був би аншлаг. А вже б завтра ми пішли б до кас стадіону "Авангард", щоб купляти квитки на матч Зоря - Лейпциг. І на матчі був би аншлаг також...

    ...Але цього усього не буде ще довго, бо комусь, тобто більшості на Донбасі, закортіло повернутися до есересер :( Тепер не те що футболу немає. Немає навіть нормального життя.

    А стосовно бабла від мордора, то воно колись таки скінчиться. І що тоді вата буде робити ? Подихатиме від голоду...

    А чемпіонат з футболу лугандону, ну це просто піпець. Клоунада.

    Але будемо вірити, що Луганськ та Донецьк колись таки повернеться до України.

    Слава Україні !
    • 11
Комментировать