Думи мої думи... або "Contra spem spero"

Темы:
Динамо

Наперед перепрошую у шанувальників видатних українських класиків, що "втулив" назви їх видатних творів у заголовок тексту, в якому буде йтись про літературу, хоча суспільні теми зачепити доведеться.

Так от. Поважні і не дуже, відомі та новоспечені дописувачі цього ресурсу поділилися на апологетів двох непримиримих течій.

Першу можна назвати так: "Гравці - не рівня Динамо, Хацкевіч - наше всьо" (про гравців я дещо пом'якшив, аби не нарватись на бан). Нещодавно ця течія "начальник завжди правий", на відміну від нашого Динамо, суттєво посилилась за рахунок пана "Зеленки", корифея Стіни (якщо він справжній, звичайно).

Друга течія - "Хацкевіча - в..." (в відставку, а ви що подумали?). Тут теж присутні поважні та відомі на сайті особи.

Ну і, як звичайно буває між різними течіями одного віросповідання, між цими двома почалась непримиренна боротьба зі звинуваченнями, що їхня віра несправжня...

Так от, що я хочу сказати. В Україні свобода совісті, а на сайті "Шуріка" - свобода слова. І ніякий "сектант" не має жодного морального права ображати інших дописувачів, називаючи "кротами", "одноденними вболівальниками" і т.п єретиками. Поважайте думку інших....

Автор: (SergiyS)

Статус: Эксперт (11531 комментарий)

Подписчиков: 8

11 комментариев
Лучший комментарий
  • bsg lis(bsg.lis) - Эксперт
    27.08.2018 14:29
    Автор мастер интриги - до последнего абзаца думал, что будет поиск истины и аргументы за одних или за других, ну или нечто посередине. А оказался призыв к толерантности - браво.
    • 5
Комментировать