Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Фіаско Вест Гема

2018-09-03 23:15 Непомітно пролетів тур Premier League. ⠀⠀Жодного очка не здобув Вест Гем, в якому виступає колишній динамівець ...
Непомітно пролетів тур Premier League.

⠀⠀Жодного очка не здобув Вест Гем, в якому виступає колишній динамівець Андрій Ярмоленко. Пелегріні обіцяв, що до середини жовтня його команда буде в середині турнірної таблиці. На фоні їхньої гри важко зрозуміти, яким чином Молоти цього досягнуть. ⠀⠀Якщо поразкам від Ліверпуля та Арсенала є пояснення, то два домашніх поєдинки з Борнмутом і Вулвергемптоном – цілковите фіаско.

⠀⠀З Вовками Вест Гем почав непогано, атакували, били по воротам, Вулвергемптон відповідав, але воротарі Руй Патрісіу та Лукаш Фабіанський діяли бездоганно. ⠀⠀Я все чекав на голи і появу українського футболіста.

⠀⠀ На другий тайм вийшов Ярмоленко. Гра його, на мою думку, була доволі блідою. Ніби й старався, але ефектиності та гостроти майже не було. Раз пробив по воротам, віддав 21 пас, 17 з них точний і лише один гострий.

⠀⠀Розв`язка настала на 90+3 хвилині. Жахлива помилка Санчеса, Вулвергемптон кидає в прорив найдорожчого свого футболіста Адама Траоре, і він не схибив.

⠀⠀Згодом Андрій Ярмоленко поділився враженнями від гри команди і просив вибачення у вболівальників The Hammers:

⠀⠀"Це складний момент, звичайно, але ми повинні сісти і подумати про нашу гру, а кожен гравець про свої особисті дії на полі. Через 2 тижні ми повинні грати краще, тому що ми зобов'язані грати для наших уболівальників і клубу. Результати дуже і дуже погані для нас, але ми повинні зараз думати про покращення гри. Ми грали краще в другому таймі, але програли. Було складно, не можу нічого сказати. Хочу вибачитися перед уболівальниками, ми повинні грати краще після перерви на міжнародні матчі.

⠀⠀У нас хороші гравці і тренер. Але ми повинні боротися за результати, тепер треба думати про наступний матч, сконцентруватися і виграти", – цитує Ярмоленка офіційний сайт Вест Гема.

⠀⠀ До речі, Траоре (22 роки) коштував Wolves 18 млн. фунтів. Вартість Ярмоленка (28 років), як відомо, склала 22 млн фунтів. І якби потрапив він в Англію років у 25, ми, я впевнений, пишались би ним сьогодні, як свого часу - Андрієм Шевченком.

⠀⠀І вже в Києві в готелі, де базується збірна, Андрій з цікавістю роздивляється татуювання Віталіка Буяльського, минулого товариша по Динамо Київ. :-))

Може, подібним чином відпочинемо від прикрих невдач і ми?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.09.2018, 23:15
auto-yurij32
Автор:
Статус:
Эксперт (7445 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 4

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть