Футбольне шоу.

Темы:
Украинский футбол

Доброго усім вболівальникам Українського Футболу!

Вчора, хто дивився, а хто ні, гру "Шахтаря" У кожного своє враження і своє ставлення і до ігри і до самої команди. Футбол без вболівальників- не футбол. Багато невдоволень до "Динамо" Київ. До гравців, до тренерів. Кожен має право на свою думку і її висловити.

На стадіон йдуть добровільно і за будь яку вартість придбають квитки. І це чудово)) Мирне життя не можливо зупинити. А от у луганді- навпоки. Сюди прийшов "руцький мир". Свої вимоги приперли. Навить є міжнародні змагання з футболу. А як звучить "Кубок чемпионов" команда линири і команда динири. А яка картинка. По установах вказівки- усім бути на стадіоні. І студентам і школярам.....навить робітникам комунхоза- Обов"язково бути! От тепер як на футбол натовпи загоняють. І гроши платити не потрібно. Ось воно і є- футбольне шоу. Да тільки дивитись та нема на кого)) Добре що такої маразми немає в Україні)) Та довбана лугандонія займає 7 районів з 18 Луганської обл. І у цих районах повним кроком феодалізм процвітає. Це вже справжнє рашиське ГЕТТО. І не помилюсь що 90% мешканцям до фені, що сьогодні триває-1672 доба війни з кровоненажерлевою "країною404" І знов сьогодні один Український Військовий загинув. Двоє- поранено. Вічна Пам"ять Загиблому. Одуження пораненим. Війна зовсім поруч, а вату згоняють на футболшоу. А тепер ще планують "найміжнародніші ігри" у яких візьмуть участь гравці самої- абхазії. Та й ще гратимуть у Донецьку на Донбас-Арені. Багато можна написати. Та без матюків слів не знаходиш.

Шановні вболівальники, будь лавка, хоча б раз у тиждень, запаліть свічу пам"яті по загиблим! Зробить хвилину мовчання над нею! Вони теж ходили на стадіон. У них теж були улюблені команди. Будь проклята ця війна разом з роSSией і її керівниками!

Автор:

Статус: Опытный писатель (408 комментариев)

Подписчиков: 5

5 комментариев
Лучший комментарий
  • Брюс Всемогутній(BruceWillis) - Эксперт
    03.10.2018 18:50
    Алексу, земляче, вітаю !

    1,5 тому, якраз проїжджав повз Авангард. Це було дно :( Йшов великий натовп школярів якраз з футболу. Такі "веселі" та "завзяті".

    Чому радіти ? Радіти, як у футбол грали довбні з луганди та домбабве ?! Слів немає.

    Потім до мого автобусу зайшли якісь 3 жінки, які були на матчі. І чую розмову: "Наші перемогли !". Які бл.... ще ваші ? Ваші це хто ?! Бо з обидвох боків у футбол грали сепари.

    Вата радіє, що футбол вона дивились. А ми тут якесь Динамо (це сарказм) обговорюємо. Он, у лугандоні "справжній футбол" між путіноїдами, на гру яких силою зігнали школярів та електорат.

    А нашим загиблим Героям вічна пам'ять... Ми їх завжди пам'ятаємо.
    • 7
Комментировать