Ностальгія

Темы:
Украинский футбол

https://www.youtube.com/watch?v=Qh5ecFwg0bI Чисто випадково натрапив на це відео. Я його бачив і раніше, та якось приймав це як самозрозуміле. Тепер глянув з перспективи теперішнього Динамо і стало якось не пособі. Суть не тільки в тому, що тоді Динамо було кращим за теперішнє. Це не потребеє дискусії.

Просто гляньте як Динамо пресингує Баварію. Не просто на своїй половині ходить по п´ятах суперника а на половині поля Баварії зразу ж включаються два три гравці Динамо у пресинг: 2.07 особливо показовий 2:45 ну і т.д. Хлопці, то вони з Баварією грають. Для тих, хто говорить що, швидкості тоді були не ті, гляньте на 8:36 там Коньков відіграє у забігу з німцем майже метер, при тому що він захисник а вони за звичай завжди повільніші за нападаючих. Та мене найбільше вразило саме менталітет. Хлопці грають з грандом світового футболу, як з будь-якою іншою командою. Тобто ТРЕНЕР зумів переконати тодішніх совків, що Баварія така ж команда як і вони і ставати на задні лапки не треба. Уявити собі щось подібне зараз я просто не можу. Подібні гри ми програємо ще задовго до самої гри і пробуємо тільки "мінімалізувати втрати". Це до теми Тренера. Я свідомо пишу з великої букви. Бо запропонувати вправи з мячом і підтягнути фізику, то не робота Тренера. Хто може мені за останні роки після ВВЛ назвати Тренера у Динамо, якому би наші гравці повірили, що вони можуть грати на рівні з Баварією? Я вже мовчу про те, що такий пресинг то праця на тренуваннях.

Ненавиджу дискусії на тему - колись було все ліпше, сам ще не старий. Просто порівнюючи гру попробував порівняти і умови - матеріальні, і фінансові зокрема. Бо нам тут постійно пишуть/говорять, що гра Динамо теперішнього повязана з двома чинниками - або до нас не хочуть їхати "нормальні" легіонери тоді коли ще "були гроші", або "денег нет но вы держитесь" (с). Якщо нема грошей, то якого хера ви, товаріщ презідент, купуєте пачками який забугорний хлам, навіть цього року. Недавно Боруссія Мюнхенгладбаху відкрила фут. школу у Японії. Кажете дорого - може бути. А скільки фут. шкіл утримує Динамо в Україні. Та що в Києві не рахуємо, то вони мусять її утримувати, для ліцензії. Що зробив наш президент для розвитку дитячого футболу в Україні. Кажуть що після розпаду СРСР похерили дитячий футбол. А я вас спитаю, а хто його похерив? Чи не наш президент замість глянути у минуле і зробити відповідні висновки для майбутнього, почав на модерной волне купувати пачками всякий забугорний непотріб, який потім з трудом відправляв у зворотньому напрямку. Хіба не можна було за ці гроші відкрити хоча б по одній динамівській школі у обласних центрах України? У 93 році я закінчував школу. У мене в класі був пацан, якщо ми грали у футбол, то набирали у команду суперника на два більше, бо інакше знали, що програємо. Де він зараз, питання риторичне. А таких пацанів по нашій неньці - досить. Ні то не якісь "патріотичні" завёрты в мене, просто дивлячись на теперішнє Динамо починаю розуміти, що воно подібне до наших політиків. Вони ніби "служать народу" а насправді були би щасливі як би той народ пропав. Ну задовбали вже і зарплату їм нормальну подавай, і дороги ремонтуй, і пенсію підіймай. Ну не наглота? Щось такого і наше Динамо. Ніби і є слоган "ми граємо для вболівальників" але найліпше як би їх не було. Бо вони вже дісали порядком своєю критикою і незадоволенням і тренера їм нормального подавай, і у Львова вигравай та ще й гру команди зроби цікавою. А не простіше просто https://www.youtube.com/watch?v=nfJCEES25hA і робити все як і було покликаючись на "это я трачю денги на команду". І що найгірше він прав. За усі роки ИМС потратив десятки міліонів на цю команду а от як би інвестував, то було б усе зовсім по-іншому.

ПС. Навсіть не думав,що так багато вийде. Просто почав писати "...и тут Остапа понесло"

Автор: (mykola75)

Статус: Опытный писатель (386 комментариев)

Подписчиков: 0

17 комментариев
Лучший комментарий
  • Yuriy Kish(ookami) - Наставник
    01.11.2018 22:40
    • 3
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии