А баба Яга проти...

Темы:
Украинский футбол

Вчора експерти Великого футболу майже півгодини з піною в роті доказували, що 16 -ть команд для УПЛ це занадто. Причин цієї занадтості вони наводили безліч.
А Вацко без крихти сумління доказував, що регламент сезону 2019-2020 років вже прийнятий й, якщо ми його будемо міняти, то вся Європа буде з нас сміятись.

Та, наскільки я пам'ятаю, регламентом цього сезону передбачена можливість збільшення в наступному сезоні 2019/2019 років кількості учасників Прем’єр-ліги до 16-ти команд, якщо клуби - переможці пройдуть тестування до вимог УПЛ. Тоді ж, в червні було прийнято рішення про повернення до цього питання десь в квітні або в травні 2019 року.

Та ні, Денисов, Леоненко й Вацко вже прийняли рішення про неможливість розширення УПЛ до 16-ти команд. Мені здавалось, що Вацко з цієї "тріади" найбільш поміркованний, та все ж виявляється: місце сидіння визначає свідомість ...

Довго думав, а чому ж, чому ж Шахтар так проти розширення УПЛ? Тим більше, що УПЛ прийняла точку зору Шахтаря: розширення можливе лише вразі аттестації клубів. Але баба Яга (Шахтар) все одно проти.

Чому?

Гадаю, що ларчик відкривається дуже просто. При нинішньому регламенті грати з Маріуполем (а може й з Олімпіком, як повезе) потрібно по 4 матчі. А це гарантовані по 12 очок в турнірну таблицю. А Динамо потрібно корячитись з виставленними цими командами автобусами...

Версія звичайно конспірологічна, але думаю, що вона має право на житття...

З повагою, Скіф.

Автор: (Skyf)

Статус: Эксперт (9895 комментариев)

Подписчиков: 41

36 комментариев
Лучший комментарий
  • Афанасий Петрович - Наставник
    05.11.2018 17:30
    Хватит изгаляються, первое место по хамству на Шурике ты уже давно завоевал, оно за тобой пожизненно.
    • 4
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии