Ще трохи за адекватність

Темы:
Украинский футбол

Епіграф

У спорах між людьми практично повсюдно можна почути термін "адекватність". Кожен учасник спору намагається як можна активніше сумніватися в цій якості опонента, струшуючи своєю неймовірною адекватністю перед його обличчям.

Ось недавно нам тов.Скіф сказав, що адекватні тільки ті болільники Динамо, хто боліють за бразильських українців, цебто шахтьор.

Дійсно, це ж не полухвудбольні телеканали цькують наше Динамо, це не отморозов називає гравців Динамо бидлом, це ж не розгулююча пивна бочка під керівництвом пенісова, та причепившийся до них вацко КОЖНУ передачу ллють бруд на Динамо. І нарешті адекватний той хто вболіває за смоктуна голденбуя. Це не він лив бруд на Динамо? Скажете вибачимо їм, бо не відають що творять?

Відають і отримують за це чималенькі грошики.

Так що вибачимо і ,розмазуючи на обличчі соплі і сльози щастя будемо, вболівати?

«Вошь ли я, как все, или человек?», «Тварь ли я дрожащая или право имею?»

Нехай спочатку вибачаться за все гівно, яке вилили на Динамо

А тоді я ПОМІРКУЮ. Може і ..

Автор: (kna)

Статус: Эксперт (35192 комментария)

Подписчиков: 13

17 комментариев
Лучший комментарий
  • Фанера "М`Gladbach 0-10"під MUN 0:7, МAN 0:6 і ROT 1:7(zloe_bobro) - Эксперт
    29.11.2018 14:23
    "когда мьі бьіли рьісаками"..."и чушь прекрасную несли" , то тоже болел за шахтьор как украинский клуб: радовался их первому вьіходу в Лигу Чемпионов после их феерических разгромов в летних плейоффах от Легий, Аустрий и прочих болгарских ЦСКА, огорчался,когда Арсенал таки продавил Вирта и смог победить 3:2 после 0:2 в первом тайме...
    Но...война, развязанная ринахом на всех фронтах против Динамо, мерзкопротивньій стиль поведения игроков шахтьора как на поле, так и вне его, полная геббельсовщина на купленньіх СМИ сделала свое дело.
    Я вспомнил старую шотландскую поговорку, немного творчески доработал и стал ее применять. Звучит она так:
    Я болею всего за две командьі: за Динамо и за соперника шахтьора.
    • 8
Комментировать