Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Останній живий футбол-2018

2018-12-14 15:28 Хочу поділитися з користувачами сайту з думками спортивного журналіста Івана Вербицького, які той виклав в своєму ... Останній живий футбол-2018

Хочу поділитися з користувачами сайту з думками спортивного журналіста Івана Вербицького, які той виклав в своєму пості в соціальній мережі Фейсбук . Думаю що він не образиться за несанкціонований шарінг .

ДК - Карпати. 5000

ДК - Нива Т. 1000

ДК - Дніпро. 2000

ДК - Ворскла. 3000

ДК - Прикарпаття. 3000

ДК - Металург Д.

4000

ДК - Миколаїв. 2000

ДК - ЦСКА. 2000

ДК - Шахтар. 6000

ДК - Металург З. 2000

ДК - Металург М. 3000

ДК - Таврія. 8000

ДК - Кривбас. 15000

ДК - Зірка. 12000

ДК - Металіст. 5000

Знаєте, що то за статистика? То відвідуваність домашніх матчів команди київського "Динамо" у внутрішньому чемпіонаті в піковому після повернення Лобановського сезоні-1998/1999. Коли "Динамо" грало у півфіналі ЛЧ.

До чого це я веду? А до того, що київський вболівальник в основній своїй масі ніколи не ходив на "Динамо". Лише на суперників. Нині вони розривають з ненависті інтернети, вимагаючи відставки Хацкевича. І кажуть, що нема там на кого ходити.

20 років тому вони ходили тільки на баварії, арсенали й реали. А щоб підтримати команду в поєдинках з "Нивою", "Миколаєвом" чи ще не потворним, без міксерів, тайсонів і ракицьких, але цілком боєздатним українським "Шахтарем"? Де там! Корона злетить. Мене то страшно вибішувало, ще коли дивився ті футболи, не попускав жодної трансляції в Тернополі.

У ті роки Лобановський якось висловився дуже влучно: люди, які не підтримують команду вживу, не ходять на стадіон, не вправі висувати якихось претензій взагалі.

До чого це я? А до того смороду, який розведений в інтернетах впродовж двох останніх діб. Спершу - дрочка на унікальний маркетинг клубу "Шахтьор", який за два тижні розпіарив себе так, що зумів зібрати на матчі з "Ліоном" на "Олімпійському" 30 тисяч глядачів. На сьогоднішній грі Ліги Європи "Динамо" - "Яблонець" були присутні 11 тисяч. Офіційна цифра відверто завищена. Не було й десяти. Недолугі казочки про кротівський менеджмент залунали ще сильніше.

Чому недолугі?

  1. Класичний український кузьміч НІКОЛИ не ходить на свою команду - лише на суперників. Навіть на грі "Ворскла" - "Арсенал" (Лондон), якої за відсутністю часу ніхто не піарив взагалі, зібралося в межах десяти тисяч народу. А тут - ціла Ліга чемпіонів, гра за вихід у євровесну.

  2. Згідно з офіційною статистикою, із зони бойових дій виїхало в межах двох мільйонів переселенців. Найбільше з них оселилися в Києві. Хтось міг доїхати із сусідніх областей. Звісно, що колишніх жителів Донбасу на матчі "Шахтар" - "Ліон" було найбільше.

  3. Переконаний: якби у поєдинку "Динамо" - "Яблонець" вирішувалася доля виходу до наступного раунду, людей на трибунах було б не менше, ніж вчора на кротах. І у купи моїх колег у прес-центрі не було б підстав говорити, що "вчорашній матч і нинішній - з точки зору організації як небо і земля, вчора був ажіотаж, а сьогодні - сонне царство".

Вважаю, що так як матч нічого не вирішував, "Динамо" мало право відіграти його так, як відіграло. Особливо за умови, що трибуни були порожніми. Ось Дуелунн вийшов, щось хотів довести і отримав важку травму. Тепер замість боротися за місце в основі взимку він лікуватиметься. Кому від того легше?

Сьогодні на всі сто, а може й навіть більше відпрацювали лише 41-й та 43-й сектори. Тобто, ультрас. Зрештою, так само як майже завжди. Ось вони то й вправі запитувати чи висловлювати невдоволення. Але з боку фанатів бикування на адресу команди й тренерського штабу якраз лунає найменше. Вважаю, що правильно, бо мені теж імпонує той кадровий напрям, якого притримується нинішній тренерський штаб.

Єдине, чого не збагну, так це того, що з повноцінних дублерів на поле сьогодні вийшов лише Георгій Цитаїшвілі. Та й той лише на півтайму і лише на заміну. Чому "Арсенал", "МанСіті", "МанЮнайтед" можуть виставити на матч єврокубка без турнірної ваги молодіжний склад, не боячись програти 0:3 навіть якомусь "Шахтареві", а "Динамо", так само як решта українських клубів ні?

Останній живий футбол-2018

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.12.2018, 15:28
V.S.O.P.
Автор:
(V.S.O.P.)
Статус:
Эксперт (10017 комментариев)
Подписчиков:
27
Медали:
Выбор редакции × 24
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть