Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Футбол 24" зібрав 15 особливих цитат екс-наставника "Шахтаря" та "Карпат", якому сьогодні виповнюється 70 років.

2019-01-30 19:37 Якою б не була тема розмови, незалежно від того – інтерв’ю це чи простий коментар – ...

Якою б не була тема розмови, незалежно від того – інтерв’ю це чи простий коментар – Валерій Яремченко із прикрістю згадує про земляків, що з розпростертими обіймами зустріли Росію на Донбасі. За понад три роки війни феєричних фраз заслуженого тренера України назбиралося на окремий матеріал.

Хочу звернутися до своїх земляків-донбасівців.

Ви піддалися на провокації заїжджих шахраїв, ви з радістю сприймали створення всяких "ДНР" та "ЛНР". Ну що, раді тепер результатам?! Раді розбомбленим містам, відсутності грошей, голодним смертям?!

Багато людей у Донецьку не хочуть розуміти ситуацію, багато хто думає, що Росія їм зробить рай. А дехто просто не хоче зізнатися, що обдурений.

Патріоти не ті, які в Києві сидять… У Донецьку залишилося багато патріотів, але вони змушені змиритися з тими умовами, в яких опинилися.

У мене багато знайомих і в Москві, і по Росії. У них зовсім інше уявлення про Україну. Я не знаю, як вони війну виграли. Правда, війну вигравали усі – і українці зокрема. Українці найбільше своїх життів поклали.

Яремченко

Росіяни – бздуни. Маленький карлик налякав їх так, що всі – і артисти, і військові – його бояться.

Раджу своїм друзям із Росії забрати терористів з вулиць Донецька.

Важко переконати людей, які є пенсіонерами і які виросли в Радянському Союзі. Вони думають, що Росія їм дасть – ні, не гроші – молодість.

Я не прихильник того, щоб міняти країну. Мало того, що міняти, а ще й зрадити Україну. Боляче дивитися на людей, що тупо зрадили Україну, яка їх народила.

Якщо більше десяти тисяч людей вбито, то що це тоді? Війна чи АТО? Думаю, відповідь на це питання очевидна. Якщо це – АТО, то я тоді – китаєць!

Мій батько воював і тричі горів у танку. Міг би він подумати, що через кілька десятиліть на Україну нападе Росія, а захищати нас буде Німеччина?

Я впевнений, що люди, які займалися різними "комбінаціями", не повинні бути у владі. Бізнесмени не повинні бути у владі. Тому що весь їх бізнес був зроблений на, як би вам сказати, підпільній основі. Вони дурили людей. Якщо ти обманув один раз, другий, третій – потім не зможеш зупинитися. Оце я бачу в наших керівників – вони бізнесмени, в основному.

Не потрібно все списувати на війну. Людей у нашій країні продовжують обкрадати. Набрали іноземних кредитів, і де ті всі гроші? Нам усім потрібно подивитися у дзеркало: куди ми йдемо і що ми при цьому робимо з нашою країною. Причому, подивитися всім – лівим, правим...

Ні, я не засуджую Пластуна, це питання до президента. Але не до президента "Карпат", а до нашого великого президента. Може у нашій країні йде щось не так, якщо футболісти тікають з неї навіть у збиток своїй професійній кар’єрі? І приклад Пластуна далеко не єдиний у нашому футболі.

Про що думають наші правники і керівники? Невже сподіваються, що воно саме розсмокчеться? Що маленький карлик сам здасть Україну?

Знаєте, чого найбільше боїться Путін? Він знає, що в Україні його ніхто не боїться. Ось це його найбільший жах. Він має інформацію, що тут його всі посилають… далеко. Тому й залякує різні народи.

Сторінка автора у Twitter

https://football24.ua/ukrayina_tag50819/

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.01.2019, 19:37
30.01.2019, 19:37
316842 2 Gellon, vesker
Lvovi4
Автор:
(Lvovi4)
Статус:
Наставник (1390 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть