Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Коротке резюме матчу з Челсі (обережно, написано одразу після матчу)

2019-03-08 00:32 Це мій післяматчевий коментар до гри з Челсі. Я почав писати і не міг зупинитися, тому ...

Це мій післяматчевий коментар до гри з Челсі. Я почав писати і не міг зупинитися, тому думав викладу в блог також.

Головна теза - злякались і перепудили. Наклали в штанці. В першому таймі взагалі нічого не було. Грали 10 стовпчиків, від яких м'я відскакував на 2 метра і Бойко. Я там давно не злився на цю команду.

Що не пас - то не точно чи прийняти не можуть.

З іншого боку, в першому таймі міг би відмітити Сидорука (сам дивуювався). Він дійсно грав як дядька в команді і багато підчищав в обороні. Але після того штрафного я обматюкав так, що сусіди були бідні. По-перше, дурний штрафний. Ну хто так відбирає м'яч? По-друге, і найважливіше: якщо ти капітан, якщо ти найдосвідченіший гравець в команді, ти авторитет на полі, то ти повинен вести команду за собою, показувати приклад. Так ні ж - чувак просто бере і відхиляє голову від м'яча! Це просто капец таваріщі! Я б чесно, на місці тренера, забрав би в нього капітанську пов'язку після цього!

Що хочеться відмітити в більш позитивному сенсі, так це другий тайм (так, ми знову говоримо про різні за якістю тайми). Хацкевич явно зарядив команду і пояснив що боятися нема чого. Вийшли і дуже сильно пресингували аж до кінця матчу. У Челсі було дуже багато помилок в передачах в першій зоні. Також почали рухатися краще як командно так і персонально, почали відкриватися і шукати зони для прийому м'яча. Єдине, це те що не вистачало впевненості і сміливості поставити крапку в атаках. Адже моменти були. Згадайте момент коли Гармаш віддав грубу передачу на Циганкова (на мою думку він там повинен був бити сам кількома секундами рануше, адже можливість була). Або, коли Шепелев віддав засильно на Шапаренка прям перед голом в наші ворота.

Сподобались Гармаш і Сідклей. Вийшли, оживили гру. Я сподіваюсь що Хацкевич зрозумів, що Буяльський ну ніяк не може грати вінгером. Експеримент з вільним флангом (під час гри на лівому фланзі з'являлись періодично Шапаренко і Буяльський ) не працює з сильними командами. Це в УПЛ можна одного Миколенка ставити на весь фланг і грати з додатковим нападником (чи з воротарем, захисником, вінгером на ваш вибір) і все рівно буде перевага на лівому краю. Тут же, Челсі просто розтрощив наш лівий фланг до виходу Сідклея. Ба, навіть з'явилося більше опцій для розвитку атаки - в другому таймі під кінець було кілька дуже симпатичних переведень в ту зону.

Але хочеться сказати ось що: рости нам ще є куди. Челсі - це на рівень вище від нас сьогодні. Потрібно не боятися, а грати. А на даному етапі - клас взяв своє. Будемо вірити що скоро Динамо повністю опряне, змужніє і доросте до рівня гри Аякса (адже так красиво командно грають, падлюки).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.03.2019, 00:32
nazarr
Автор:
(nazarr)
Статус:
Опытный писатель (240 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть