Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

2 травня 2014. Одеса. П’ять років з дня трагічних подій, які запобігли громадянську війну

2019-05-02 11:48 П’ять років тому в Одесі відбулася трагедія біля Дому профспілок. Хто її спровокував? Проросійські одеські дружини, ... 2 травня 2014. Одеса. П’ять років з дня трагічних подій, які запобігли громадянську війну

П’ять років тому в Одесі відбулася трагедія біля Дому профспілок. Хто її спровокував? Проросійські одеські дружини, чи проукраїнські сили? Так до кінця і невідомо. Колишня влада не оприлюднила результати розслідування.

А питань багато. Чи правда, що кремлівський лідер нагородив начальника одеської міліції (на світлині), який особисто супроводжував проросійських бойовиків до міст збору проукраїнських сил?

Чому правоохоронці проявили бездіяльність і коли проросійські дружинники розправлялися з «украми», так і тоді, коли відбувалися події біля будинку профспілок? Якщо українська влада заздалегідь знала про плани проросійських сил, чому їм не завадила? Хто саме стріляв в фанатів одеського «Чорноморця» та харківського «Металіста», а потім направив всю цю ватагу, яка горіла бажанням помститися, на Куликове поле? Питань безліч, відповідей на яких не оголошують широкому загалу до цих пір.

І як би жорстко не звучали мої висновки, але то є правда. Трагічні події в Одесі 2 травня 2014 року змусили проросійські сили піти в підпілля, бо стало зрозуміло – більше з ними ніхто панькатися не буде. Більше ніхто не дозволить прокремлівським птєнцам нести на своїх крилах «русскую вєсну» на українські землі. Події 2 травня 2014 року запобігли новому Донбасу. Але враховуючи дуже сильні проукраїнські настрої місцевого населення Півдня України – на нашій землі могла розгорітися кровопролитна громадянська війна при безпосередній участі кремлівських «настамнєтов», перед жахіттями якої Донбас тупо відпочивав би. І основними діючими особами тих подій стали футбольні фанати. Так хто вони, герої (як то подають в Україні), чи нелюди (з російської дзвіниці)?

Саме тому потрібно розставити всі точки над і, провести розслідування, та визначити ВСІХ винних, від кремлівських підбурювачів та відтворювачів «руського міра» на Півдні України, до тих, хто в Києві жував соплі. Хоча, чи жував, а не навмисне затягував відповідь?

Відео в додаток

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.05.2019, 11:48
02.05.2019, 11:48
322493 0
auto-koaal
Автор:
Статус:
Наставник (2285 комментариев)
Подписчиков:
13
Медали:
Выбор редакции × 82
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть