Українські бранці на волі ! Але якою ціною ?

Темы:
Политика

Нарешті це сталось, і частина, підкреслюю, частина наших полонених повернулись додому ! Це приємна новина, яку давно чекали у першу чергу ріді, а також прості українці.

Нарешті рідну землю побачили Олег Сєнцов, Клих, Роман Сущенко, білорус Павло Гриб, а ткож Адем Бекіров, і 24 полонені моряки.

А тепер питання в іншому - якою ціною ми їх повернули ?

Я розумію, що зараз в усіх ейфорія, але ж ціна повернення !!! Україна віддала головна свідка !!! та співучасника збиття Боїнга-MH17 !!! Цемаха !!! Це як можна віддати було 35 терористів та вбивць в обмін на полонених, які рашка за рішенням трибуналу, який до речі виграв сам Порошенко (і тут немає чим крити Пороха його опонентам), всеодно б віддала найближчим часом ?!

Обмін Цемаха на наших полоненних - це зрада національних інтересів. Тепер Нідерланди просто відвернуться незабаром від України, а потім і інші країни також. Нова ЗЕкоманда просто наплювала на 298 загиблих, віддавши Цемаха агресору та окупанту. Не здивуюсь, якщо незабаром блаЗЕнь визнає Крим рузгем, аби рузге пішли з Донбасу. ЗЕ тупо "зливає" Україну ;(

До речі, справу моряків у трибуналі виграв Порошенко, а усі лаври Зеленському. Дешевий піар для ЗЕ, який нічого не зробив для звільнення полонених.

І у подальшому, Україна може заплатити страшну ціну за сьогоднішній обмін...

Автор: (BruceWillis)

Статус: Эксперт (51209 комментариев)

Подписчиков: 69

21 комментарий
Лучший комментарий
  • VIM - Наставник
    07.09.2019 22:18
    я еще раз тебе повторяю: включи наконец мозги и перестань сравнивать ситуацию Израиля и Украины.
    Израиль в 2006 мог менять хоть одного на мильон, существованию государства это никак не угрожало.
    Более того, если ты такой информированный (уверен что - нет), то должен бы знать что Шалита выменивали 5 лет! И обменяли так дорого знаешь почему?.
    А потому, что он был один из немногих известных израильтян, захваченых террористами. Ну не было у палестинцев 1000 солдат, был один Шалит.
    У кацапов же в заложниках около 3-х миллионов наших граждан. Вернули Сенцова и Кольченка - ок! Но завтра, было бы желание, посадят и начнут мучить "Кенцова" и "Сольченка"((( Шо тогда?
    Шо отдавать будем?

    о том, что "обмен Шалита" привел к настоящей охоте палестинцев на солдат Израиля и стоил в итоге жизни не одному бойцу я уже и говорить не буду. Тут для тебя, думаю, действительно слишком "сложно" будет сделать выводы.

    Это ж надо на целый "шаг вперед" подумать)))
    • 5
Комментировать