Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Тест на кротопідстилкуватість.

2019-09-20 09:52 Доброго ранку, шановні форумчани. Не хочу зараз про вчорашній матч, а хочу повернутися до попереднього, а ...

Доброго ранку, шановні форумчани. Не хочу зараз про вчорашній матч, а хочу повернутися до попереднього, а саме до незарахованого голу. Якось ніхто не звертає уваги, що згідно з анонсом, на матчі був задіяний VAR, хоча й постфактум. ДЕ VAR? Де фото з камери, розташованої на лінії воріт, яке спроможне зняти всі питання?

Доведіть мені що гола не було. Чи може нема що показати? Чи може VAR використовує камери офіційного транслятора? Тоді за що платиться лям з копійками? За роботу бородатого дядечки перед монітором? Вельмишановні УАФ! Я знайшов для вас можливість зекономити! Маю знайомого, Місько Запарканюк, кришталевої душі людина (в розумінні кришталеву любить). Та ще й чесний, не на..бе - не проживе (не бреше, іншими словами). Так от, Місько згідний їздити в будь-яке місто України (і не тільки) і дивитися футбол по телевізору (тобто звісно ж переглядати суперечливі моменти матчу оффлайн) всього за сотню вічнозелених президентів. Ау, павелко, це ж реально дешево! Але я не про це. Хочу привернути увагу до наступного матчу Десна-Шахтар. Як би не ховалися однокласники, але кротяче хутро все одно вилазить. І от в наступному матчі Десна може розкрити себе у всій красі. Аргументи команд: Десна - наразі найменше голів пропущених у ЧУ, кураж після перемоги над Динамо. Шахтар - кров з носу треба виграти з великим рахунком, щоб відновити віру в себе гравців, яких 90хв возили мордою об газон, причому об газон своєї половини поля і навіть свого штрафного майданчика. А крупний план нічого не розуміючих очей Каштру і його відвисаючої нижньої щелепи був просто ТОП :)))) Підсумок має всі шанси показати, було злиття матчу чи ні. Звісно, Шахтар може і чесно виграти 4-0 або 5-0, класу гравців для цього вистачає. Проте вище я навів аргументи чому власне в цьому конкретному матчі такого не мало б бути (м'яч круглий, поле зелене). Тому рахунок 1-0 чи 2-0 особисто для мене буде свідчити на користь Десни, а от 3-0 і більше - на користь зливу. Мій особисто прогноз - 4-1. А ви як думаєте, колеги? Ну і насамкінець про Динамо-Мальме. Коротко - виграли, ну і Слава Богу. Хоча складалося враження що кредо нинішнього Динамо "будешь много бежать, слишком быстро устанешь". Позитивний момент - Михайличенко дуже переживає за команду. А раз так - прапор в руки і барабан на шию. А ми, вболівальники, мусимо підтримувати команду. Одна любов на все життя. Від матчів з Ворсклою та будкою багато не очікую, матчі через 2 дні на 3-й наші не вміють грати. Рученьки би повідкручувати та за шийку потримати складачів календаря. З вірою в перемогу. Шануймося.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.09.2019, 09:52
20.09.2019, 09:52
331181 3 kna, Leonard, auto-yurij32
igor29
Автор:
(igor29)
Статус:
Наставник (1063 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 2 : 0   19 апреля 22:00
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть