Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нарід - ви це зробили. Узагальнення найбільших провалів Зеленського у міжнародній політиці.

2019-10-02 19:55 Знаєте, тепер заяви фашиста Жиріновського про "прієзд в Кієв в ноябрє, гдє єго будут встрєчать", московських ...

Знаєте, тепер заяви фашиста Жиріновського про "прієзд в Кієв в ноябрє, гдє єго будут встрєчать", московських фашистів Дугіна, Сєргєя Лукьянєнка про "нєобходімость раздєлєнія Украіни" вже не виглядають нереальними. Можна подякувати особі, що зараз займає крісло президента України.

===

Дипломатія Зеленського за 4 місяці на посаді:

  • Ізраїль.

Дав згоду платити пенсії євреям в Ізраїлі. Просто плювок в обличчя українцям. Дав згоду на відкриття українського представництва в Єрусалимі - плювок в обличчя світу, що вважає це територію окупованою. Все таємно. Дізналися про це від Нетаньяху.
  • Польща. Поступився полякам в їхніх претензіях. Дозволив проводити пошукові роботи і ексгумацію без відновлення ними українських пам'ятників зруйнованих "невідомими хуліганами". Поляки одразу стали домагатися рештки, що віднайдуть, тут же і ховати, щоб наліпити по Україні свої "місця пам'яті". Перший крок до майбутніх територіальних претензій. І не тільки з боку Польщі.


  • Результат дурних поступок Зеленського.

    Тепер Польща хоче не просто проводити пошукові роботи, але тут же всі знайдені рештки і ховати, щоб наліпити по Україні свої "місця пам'яті". При чому створити для цього додаткову урядову структуру, яка буде цим опікуватися на нашій землі. Ось результат того, що клоун зняв наші вимоги відновити наші місця пам'яті знищені невідомими "польскими хуліганами" (жодне не розслідувано).

    Але прикол у тому, що всі загиблі в той період українці і поляки це все одно громадяни Польщі. Загинули етнічні поляки в селі? Місце пам'яті теперішньої Польщі. Загинули етнічні українці? Все одно місце пам'яті теперішньої Польщі.

    • США. Знищив двопартійну підтримку України. Зіпсував стосунки з Європою. Знищив імідж України, її Президент тепер це посміховисько і "Моніка Зелінські". Але ж його обирали хоч поржать. Так що тут все норм.

    • Росія. Поступки вимогам Кремля віддати Цемаха, агентів ГРУ підозрюваних в організації бійні в Одесі, навідника, що вбив 30 людей під час обстрілу Маріуполя. Лише в останню мить відмовився підписатися під капітуляцією в Мінську зафіксувавши "формулу Лаврова". Кораблі не повернув, відповідальності допоміг унинкути, а отже згодився на претензії Москви на Азовське море. А отже програв морську війну за наші торгові комунікації, що потягне багатомільярдні збитки для промисловості Сходу.

    • з'їздив в Туреччину, сфотографувався з Ердоганом. Дав поржати з своїх браслетиків. За відмову захищати канонічну Українську Церкву патріарх Варфоломій вигнав.

    • Франція. Сфоткався з Макроном. На другий день отримав повернення РФ в ПАРЄ.

    Ось така робота головного дипломата країни. Їздить, возить дружину у відпустку, робить фоточки. В бюджеті на наступний рік видатки на нові туристичні поїздки збільшені ще на 43 мільйони.

    ===

    звідси, звідси та звідси

    Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

    02.10.2019, 19:55
    Ist
    Автор:
    (Ist)
    Статус:
    Наставник (4681 комментарий)
    Подписчиков:
    7
    Медали:
    Топ-матчи
    Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
    Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

    Еще на эту тему

    Лучшие блоги
    Loading...
    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть